To je to što me zanima!

Zadnji spust sezone: Ivica deseti, pobjednik je Janka

U njemačkom Garmisch Partenkirchenu vožen je posljednji, osmi spust sezone. Pobijedio je Carlo Janka, a Ivica je bio odličan i završio u Top 10...
Vidi originalni članak

U njemačkom Garmisch Partenkirchenu skijaši su vozili posljednji, osmi spust sezone. Na stazi Kandahar pobijedio je Švicarac Carlo Janka s dvije stotinke prednosti ispred Austrijanca Marija Schribera, dok su treće mjesto podijelili Kanađanin Erik Guay i Švicarac Patrick Kueng. Ivica Kostelić startao je drugi, a utrku završio na desetom mjestu sa zaostatkom od 63 stotinke. Kostelić je upisao novih 26 bodova, ali i treći najbolji rezultat u spustu u karijeri.
Prva trka od ukupno četiri natjecanja ovotjedne završnice Svjetskog kupa, nije odlučivala puno toga, tim više što je Švicarac Cuche već prošli tjedan osigurao mali kristali globus u najbržoj skijaškoj disciplini. Do promjena je došlo u ukupnom poretku. Carlo Janka je trećom spustaškom pobjedom ove sezone osvojio 100 bodova, te preuzeo vodeće mjesto u ukupnom poretku od Benjamina Raicha, a s obzirom da Austrijanac nije nastupio u spustu, Janka vodi s 54 boda prednosti. Didier Cuche, koji je prošlotjednom trećom pobjedom sezone u Kvitfjellu osigurao naslov najboljeg spustaša, u Garmischu je završio na osmom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Florida 10.03.2010.

    ma sve je to lipo al oni Ćosić je ajme ajme Boze sacuvaj kako covik komentira. \"iiii nema rezultat treci ipak neeeee prvi jeeeee za 5 stotinki. to mu se broji za tocke iduce godine????\" koje tocke moj Ćosa??? to su samo neki od njegovih komentara ajme ajme na sta su dosli ovi komentatori, a svi imaju vrhunske place da mi je samo znat ba racun cega??

  • mario66617 10.03.2010.

    odlično majstore...svaka čast...

  • uNkNoWnGuY89 10.03.2010.

    Zao mi je zbog Scheibera, steta sto on nije pobjedio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare