To je to što me zanima!

Ružan sudar srpske ljepotice u bolidu: Razbila ga na oproštaju

Ne znam što se dogodilo. Jako sam razočarana, to nije nešto čemu se nadaš u svojoj posljednjoj utrci. Zahvalna sam na svemu, ali htjela sam bolji kraj, rekla je Patrick nakon 14 godina karijere
Vidi originalni članak

Posljednja utrka u karijeri Danice Patrick u IndyCar seriji završila je udarom u zid. Američka vozačica srpskog podrijetla u Indianapolisu je u 68. krugu morala odustati nakon što je izgubila kontrolu nad svojim bolidom:

- Ne znam što se dogodilo. Jako sam razočarana, to nije nešto čemu se nadaš u svojoj posljednjoj utrci. Zahvalna sam na svemu, ali htjela sam bolji kraj - rekla je Patrick nakon 14 godina karijere.

Bio joj je to prvi nastup u IndyCaru od 2011., nakon čega se prebacila u NASCAR. Iako je imala vrlo dobru vožnju u kvalifikacijama, utrka nije prošla po planu. Danica Patrick prva je žena koja je pobijedila u IndyCar utrci. Bilo je to 2008. u Japanu:

- Bilo je puno predivnih trenutaka zadnjih mjeseci, ove godine... Hvala vam za sve, nedostajat ćete mi. Možda ću i ja vama malo nedostajati - zaključila je vozačica na konferenciji za medije.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • statebriga1312 30.05.2018.

    Vi nemate drugog posla nego stalno o nama Srbima pisete?

  • kesni 28.05.2018.

    aaaaaaa ne da nema veze sa srbijom. nego ste fulali totalno

  • 28.05.2018.

    jasam mislio da su njezini z hrvatske,, odlična vozačica šteta za kraj karijere. stvarno je sexyyyyy lijepa i zgodna kiss

Komentiraj...
Vidi sve komentare