To je to što me zanima!

Košarkaš Zadra pao na doping testu, a predstavljen je Žorić

Luka Žorić je i službeno predstavljen kao novi igrač Zadra, a za klub iz svog rodnog grada će zaigrati prvi put u karijeri s 35 godina. Loša vijest za navijače je suspenzija Magarityja koji je pao na dopingu
Vidi originalni članak

Moje osobne ambicije su uvijek najviše, nisam ovdje došao da budem drugi. Možda je to pretenciozno od mene za reći, ali ja drugačije ne znam, rekao je Luka Žorić kojeg je u srijedu predstavio Zadar.

Žorić je potpisao ugovor do kraja sezone i u 35. će godini po prvi put zaigrati za klub iz rodnog grada. Nastavlja se tako njegova suradnja s trenerom Antom Nazorom s kojim je prošle sezone bio u Ciboni.

- Ispunio sam dječački san. Nadam se da ćemo ove godine igrati dobru košarku i tako polučiti dobre rezultate. Nisam u najboljoj igračkoj formi, iako sam fizički spreman jer sam trenirao. Ovo je nova momčad, nisam još igrao s njima i trebat će možda malo vremena da se posložimo - rekao je Žorić.

Iako je potpis Žorića odlična vijest za sve navijače, Zadar ipak nisu zaobišli neočekivani problemi. Klub je ostao bez Šveđanina Williama Magarityja koji je pao na doping kontroli. Magarity je astmatičar i ima dopuštenje za korištenje lijekova koji se nalaze među nedozvoljenim sredstvima, ali je zaboravio o tome obavijestiti klupsku medicinsku službu.

Sad ga čeka saslušanje pred Zavodom za toksikologiju, a suspenzija mu može biti ukinuta ako se u obzir uzme medicinska dokumentacija koju posjeduje.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mlaped 02.01.2019.

    Špralja 35, Marić 32, Little 31, Dašić 30 i sada Žorić 34 godine potvrda je podmlađivanja ekipe. U Zadru je očito granica za mladost igrača pomaknuta vrlo visoko (najmanje 30 godina). Stoga su Bašić i Brzoja još uvijek mladi i perspektivni pa mogu grijati klupu, a Tomas, Planinić i Erslan će dobiti priliku valjda kada navrše 34 (kao i Žorić). I onda Nazor traži fanatičnu borbenost!

  • right_thought 02.01.2019.

    Ako ima dopustenje onda je OK

  • 02.01.2019.

    Jel se unas jos igra to bacanje u kos

Komentiraj...
Vidi sve komentare