To je to što me zanima!

Zadrani zaboravili registrirati Tomasa za EuroChallenge?!

Nakon loših rezulltata u NLB ligi prošle godine, Zadar nastupa u trećerazrednom natjecanju EuroChallenge. Zadrani su za to natjecanje zaboravili registrirati razigravača
Vidi originalni članak

Pred košarkaškim klubom Zadrom najgori je start u povijesti NLB lige. Igrači Danijela Jusupa u sedam utakmica imaju samo dvije pobjede.

A rezultati u NLB ligi prošle sezone također nisu bili bajni pa Zadar ove godine igra trećerazredno natjecanje EuroChallenge.

Ždrijeb ih nije mazio pa će u 15 dana dvaput otputovati na Cipar na utakmice protiv dvaju ciparkih predstavnika. No prvo ih čeka Turska gdje će snage odmjeriti s Pinar Karsiyakom.

Kako piše zadarsport.com, klub je zaboravio registrirati svog razigravača Ivana Tomasa za EuroChallenge! 

Tomas je nedavno potpisao za Zadar, igra na mjestu na kojem su Zadrani ionako "tanki" pa čudi zbunjenost ljudi odgovornih za registriranje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sveznam 16.11.2010.

    POSJETITE WWW.CHARLI24.BLOGER.HR I ZARADITE MNOGO!

  • headhunter 16.11.2010.

    ak' ste vi stvorili košarku,onda se loše piše tom sportu! P.S. ak' ste je već stvorili,umjesto obruča ste trebali staviti kadu,jer ovak' niš' nemrete pogoditi.

  • 20bucks 16.11.2010.

    Hahahahaha! Kad je predobar! Namjerno ga nisu registrirali jer ionako nebi igrao pored Cara i Vladovića, niti bi pored igrača kakvi su oni spram njega uopće i trebao igrati. Loš je! Bolje neka ide igrati playstation što mu je ionako prioritet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare