To je to što me zanima!

Zadru 20.000 kuna kazne zbog ometanja ubacivanjem lopti...

'Disciplinski sudac Vlajčević odluku je donio po prijavi delegata nakon postupka u kojem je utvrdio da je u završnici bilo ometanja tijeka igre od strane pobirača lopti'
Vidi originalni članak

NK Zadar je tjedan dana nakon završetka sezone u Prvoj HNL stigla novčana kazna od 20.000 kuna zbog ometanja igre ubacivanjem viška lopti u teren za vrijeme utakmice protiv RNK Splita u posljednjem kolu u Stanovima.

Na službenoj stranici lige stiglo je objašnjenje.

"Zbog propusta u organizaciji utakmice 33. kola Zadar-Split, NK Zadar kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 20.000 kuna.

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević takvu je odluku donio po prijavi delegata utakmice nakon provedenog disciplinskog postupka u kojem je utvrdio da je u završnici susreta bilo ometanja tijeka igre od strane pobirača lopti koji su otezali s vračanjem lopte, a u tri navrata dodatna lopta ubačena je u teren tijekom igre. Zbog toga je sudac morao prekidati igru što je uzrokovalo nervozu među sudionicima utakmice i stvorilo vrlo ružnu sliku na stadionu."

Zadar je u nervoznoj utakmici remijem izborio ostanak u prvoligaškom društvu, a Split je propustio plasirati se u europska natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bosanac laki 05.06.2013.

    i tako su igrači opet ostali bez plaće....

  • chelseaMG 05.06.2013.

    hahahahha da ziher. 20 000 kn??? pa rađe im naredite da daju plaće igračima.

  • m4tezi 05.06.2013.

    Sad će na kraju roditelji pobirača lopti morati skupiti za kaznu, tako to ide kod nas. Samo ljudi nadam se da vidite na šta je spao nogomet u HR. Više se neigra zbog klubova, navijača i igrača(izuzev par klubova) nego liga postoji da bi se moglo hranit par kretena u HNS, oni su ti kojima se nesmije ostat dužan itd.., a sudačka organizacija o njoj da negovorim. kao da su bogom dani... uglavnom da skratim: NOGOMET SE IGRA DA BI SE OKORISTILE TE DEBELE GUZICE IZ FOTELJA U HNS I SUDAČKOJ ORGANIZACIJI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare