To je to što me zanima!

"Zaglavio bih sam da nije bilo Luke, puno mi je pomogao"

"Mogao sam se družiti u grupama znajući nekoga, a ne da zaglavim sam. Modrić mi je bio velika pomoć na terenu i izvan njega i jako sam mu zahvalan na tome"
Vidi originalni članak

Luka Modrić i Gareth Bale bili su suigrači u Tottenhamu, a put ih je opet spojio na početku ove sezone, kada je Velšanin potpisao za Real Madrid. Bale priznaje kako je upravo Luka igrač koji mu je najviše pomogao da se prilagodi na život u Madridu.

- Bili smo zajedno pet godina u Tottenhamu, a sada se opet ovdje družimo dobro. Imati Luku ovdje za mene je bio ogroman plus - otkrio je Bale pa nastavio:

- Kada je Luka dolazio u Madrid on nije znao nikoga tako da je za njega bilo jako teško prve godine. Ali ja sam imao njega ove godine pa sam se prilagodio mnogo brže, mogao sam se družiti u grupama znajući nekoga, a ne da zaglavim sam. Luka mi je bio velika pomoć na terenu i izvan njega i jako sam mu zahvalan na tome.

Osvrnuo se Bale i na Portugalca Cristiana Ronalda za kojeg kaže kako je 'velik čovjek' izvan terena.

- Od prvog koraka koji sam napravio u Realu on je bio odličan sa mnom. Davao mi je savjeta na terenu i izvan njega, o nogometu, ali i o stvarima gdje živjeti i slično. On je krasan momak, spreman pomoći, uvijek želi najbolje za momčad. Oni koji ga upoznaju znaju da je odličan čovjek i odličan nogometaš - zaključio je Velšanin.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Lina39 16.05.2014.

    Bravo Luka za tebe kao igrača i kao dobrog čovjeka ! Blago tvojoj majci što te rodila !

  • kikimanitu 16.05.2014.

    Misliš li da je Ronaldo rtako dobar.Prije da mu je savjetovao koji gel da koristi,koje auto da kupi i gdje da ga parkira da mu ga ne ukradu.

  • Vidi stranicu 16.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare