To je to što me zanima!

Zagreb demantirao dolazak Stanića: Dajte, šta vam je

Dajte, što vam je. To je lažna informacija. Solidan je golman, ali ne treba nam. Ima 31 g., mi imamo Škofa i još trojicu mlađih, kaže direktor Kaleb
Vidi originalni članak

CO Zagreb želi dovesti Srbina Darka Stanića, golmana Cimosa iz Kopra! Ta je vijest jučer odjeknula u slovenskim medijima.
- Ma, dajte, što vam je... To je aspolutno lažna informacija. On je solidan golman, ali ne treba nam.  Ipak ima 31 godinu, a mi imamo jako dobrog iskusnog golmana Škofa i još trojicu mlađih - kaže direktor Bartol Kaleb o srpskom reprezentativcu koji je dvije godine bio suspendiran jer je bio pozitivan na kokain.
No “zagrebaše” više brine alkohol. Ivan Pešić sudario se s kamionom u šest ujutro, a u klubu još čekaju policijsko izvješće.
- Bez obzira pokaže li izvještaj da je Pešić bio pijan ili ne, klub će ga kazniti. Neprimjereno je da profesionalni sportaš bude vani u šest sati ujutro - rekao je direktor Kaleb i dodao:
- Ne znamo još kakva će kazna biti, ali sve je moguće. Dali smo mu šansu, ali prema ugovoru se treba odnositi profesionalno.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare