To je to što me zanima!

Zagreb i Nexe love polufinale: Umorni smo, ali to nije isprika

U takozvanim malim polufinalima SEHA lige igrat će Nexe - Meškov te Zagreb - Tatran. Prvi na teren izlazi klub iz Našica (17.45), a nakon toga i Zagreb (20.15)
Vidi originalni članak

U Veszpremu danas starta završni turnir SEHA lige. Prvi će na parket u takozvanom malom polufinalu Nexe  i Meškov (17.45), a nakon toga i hrvatski prvak Zagreb koji igra s Tatranom (20.15). Pobjednici tih dvoboja plasirat će se u 'pravi' polufinale regionalne lige. Prođe li, Zagreb će za finale igrati s Veszpremom.

- Tatran Prešov je vrlo dobra momčad s puno odličnih igrača. Umorni smo jer smo se tek vratili iz Kopenhagena, ali to nije isprika. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili - rekao je Zagrebov čudotvorac Veselin Vujović.

A Zagrebov posao bit će sve samo ne lagan. Tatran je uz Veszprem jedina momčad od koje su izgubili dvaput ove sezone.

- Čeka nas vrlo teška utakmica protiv Tatrana. Pobijedili su nas već dva puta ove godine. Igraju vrlo pametno i bit će to jako dobra utakmica. No mi želimo pobijediti nakon vrlo dobrog dvoboja s Koldingom. Želimo dokazati da možemo dobiti Tatran i kad nemamo dovoljno vremena za oporavak - rekao je Zagrebov kapetan Zlatko Horvat.

Kao i Zagreb, ni Nexe nema dobar omjer protiv današnjeg protivnika. Od Meškova su izgubili oba puta ove sezone.

- Igramo protiv Meškova koji je vrlo dobra momčad s mnogo odličnih igrača i trenerom koji je postao izbornik Hrvatske. Igrat ćemo onako kako smo igrali tijekom cijele sezone i dat ćemo sve od sebe na terenu - rekao je trener momčadi iz Našica, Zdenko Kordi, a Marko Mrđenović dodao:

- Znamo da je Meškov favorit, no ne bojimo se nikoga.

Pobjednik ove utakmice igrat će u polufinalu protiv Vardara.

- Ovo su najbolje momčadi SEHA lige. Nexe igra brz rukomet i nadam se da nećemo razočarati ljude te da će uživati u rukometu - rekao je hrvatski izbornik i trener Meškova Željko Babić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • matooo 25.03.2015.

    dobro da prva dva nisu u finalu i igraju za prvo mjesto a ovi se ubijaju da budu treci kakav glup sustav....

  • pajo1995 25.03.2015.

    Šteta težak ždrijeb i za Zagreb i za Nexe.Premda je Zagreb ove sezone gubio 2 puta od Tatrana mislim da će proći ali zato u polufinalu će biti jako gadno jer kud igraju protiv jedne od top 5 ekipa na svijetu tud još igraju kod njih.Tako da će jako teško doći do finala.A Nexe realno nema prevelike šanse za proći dalje.Ali ako ništa drugo barem je liga jaka i čak 3 kluba iz ove lige igraju četvrtfinale lige prvaka što dosta govori,dok su prije naši klubovi dok nije bilo SEHA lige u Hrvatskoj ligi Zagreb nije imao nijedne prave utakmice(možda jedino Nexe) a sada ih ima pregršt a to je bolje i za razvoj Zagrebovih mladih igrača

  • Mercedes s klasa 25.03.2015.

    Stvarno čudan neki sustav?!! Tko se ovoga sjetio trebao bi malo na zdravstveni pregled

Komentiraj...
Vidi sve komentare