To je to što me zanima!

Zagreb izgubio od Meškova: Na završni turnir idu kao četvrti

Kod Zagreba najbolji je bio Matulić sa sedam golova, Stepančić je zabio šest, Mandalinić i Špiler po četiri. Za goste najviše je zabio Atsjevas, šest golova
Vidi originalni članak

U posljednjem kolu SEHA lige rukometaši Croatia Osiguranja Zagreb su u Kutiji šibica izgubili od bjeloruskog Meškova iz Bresa 32-29 (16-15).

Zagreb je prednost imao samo u početnim minutama utakmice, a nakon toga sve je bilo na strani Bjelorusa. Meškov je na poluvrijeme otišao samo s jednim golom prednosti, ali su odmah na početku nastavka napravili seriju kojom su otišli na plus 4.

Do kraja utakmice zagrebaši se više nisu uspjeli vratiti u igru te je gostujuća momčad potvrdila prvo mjesto uoči završnog turnira četiri najbolje momčadi SEHA lige u Skopju. Zagreb će na završni turnir sa četvrte pozicije pa će u polufinalu igrati upravo protiv svojeg današnjeg protivnika.

Kod Zagreba najbolji je bio Matulić sa sedam golova, Stepančić je zabio šest, Mandalinić i Špiler po četiri. Za goste najviše je zabio Atsjevas, šest. Ljubo Vukić svojem bivšem klubu zabio je jedan gol.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nutella11 24.03.2013.

    ma kad dođu za 10 godina djeca iz metkovića... ;) koncul raguž previšić.......

  • damirtd 24.03.2013.

    Stvarno tužno najgore je što tu među ovim mladima nevidim nijednog koji bi bio za našu repku koja bi bila približno na nivou (stare garde).Mogli bi biti kao zamjena i nadopuna ozljeđenih ali udarna postava ako se misli temeljiti na ovim igračima evo ti par godina loših rezultata i rukomet će doči u drugi plan.

  • user_239832 23.03.2013.

    Tužan je postao ovaj Zagreb. Znam da su mladi, ali tako jadno igrat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare