To je to što me zanima!

Zagreb izgubio protiv Vardara, a Komiti rasplakali Vujovića...

Rukometaši Zagreba izgubili su na gostovanju kod Vardara 32-29, no priča večeri bio je doček domaćih navijača Komita priređen treneru Zagreba Veselinu Vujoviću
Vidi originalni članak

Vujo, majstore! Trener Vujo, naš trener Vujo! , orilo se skopskom dvoranom Kale 20-ak minuta prije početka utakmice Vardara i Zagreba. Vujo je trener Zagreba Veselin Vujović, a spomenuto skandiranje dolazilo je iz grla gotovo 3000 raspjevanih Komita . Zagrebov trener odgovorio im je suzom u oku, dubokim naklonom i Vardarovim šalom oko vrata .

- Ovo je bila specijalna utakmica za mene . Trudio sam se držati emocije pod kontrolom, no niti jedan sportaš ne bi mogao ostati čvrst pokraj onakvog skandiranja Komita - rekao je Vujović nakon utakmice, a video makedonskog portala Sportmedia jasno pokazuje što o svom bivšem treneru misle navijači Vardara.

Njegov Zagreb je izgubio 32-29 , no mladi igrači hrvatskog prvaka vrlo su dobro parirali favoriziranom Vardaru koji je odmarao Šterbika i Dibirova . A navijači kao da se nisu mogli odlučiti kome će pjevati, svom Vardaru na oproštaju od dvorane Kale ili Vuji, njihovoj legendi koja će zauvijek ostati u srcima Komita.

- Ne vjerujem da je ijedan trener u svijetu doživio ovo što sam ja doživio u Skoplju večeras. Proveo sam ovdje pet čarobnih godina i ovaj ponovni dolazak bio je jednako nestvaran kao i svaki dan koji sam bio među vama - dodao je Vujović te se zahvalio navijačima i klubu na predivnim godinama u Skoplju.

A kao da skandiranje prije i tijekom utakmice nije bilo dovoljno, Komiti su i sredinom drugog poluvremena pokazali koliko im Vujović znači. U jednom trenutku mađarski suci pokazali su Vujoviću dvije minute zbog prigovora, Zagreb je ostao sa samo četiri igrača, a Komiti su na to odgovorili - uvredama na račun sudačkog dvojca . Doista nesvakidašnja scena na sportskim terenima.

'Vujo, ti si naša ikona, u tebe se kunemo ', orilo se u tim trenucima dvoranom.

Poraz, ali i dobra igra Zagreba

Zagreb, na žalost, nije ponovio utakmicu protiv Kiela, no vidjelo se da su igrači umorni od borbe s Duvnjakom i društvom stigli na sudar s jednom od najboljih momčadi u regionalnoj ligi. Makedonci su od početka bili u vodstvu koje nisu ispuštali do samog kraja. Zagreb je nekoliko puta opasno zaprijetio , pred sam kraj pojavila se i nada u preokret, no iskusna momčad Vardara na čelu s Lackovićem, Markovićem, Dušebajevim i Gorbokom mirno je privela utakmicu kraju. Kod hrvatskog prvaka najbolji Josip Valčić sa sedam te Stepančić sa šest i Obranović s pet golova. Nakon pet utakmica u SEHA ligi Zagreb ima tri pobjede i dva poraza.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Zizou_5 01.10.2014.

    Ovo je za najezit se, stvarno pohvale navijacima...

  • nefer 01.10.2014.

    Ove godine Seha ligu osvaja Vesprem .... Konkurencija u ligi šampiona je vrlo jaka pa će biti neizvesnosti, a osim Kila i šampion Flezenburg je izgubio u 1-om kolu od Koldinga

  • Čika Spaso1 01.10.2014.

    Jel to onaj trener koji je s igračima izašao u šajkačama na nezaslušenu dodjelu medalja? Je li doni sa sobom u Zagreb i torbu punu lasera za navijače. Bez njih ne može pobjediti. Zagreb bez njega dobije Kiel,a s njim izgubi od Vardara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare