To je to što me zanima!

Obrvan uoči Metalurga: Lino Červar? Ne, ne bih o njemu...

Tenzije su povišene jer ovo je regionalni derbi. Trebat će biti maksimalno dobar i odlučan u obje utakmice. Nadam se da ćemo biti u posljednjih osam, kaže Obrvan
Vidi originalni članak

Rukometaši Croatia Osiguranje Zagreb u nedjelju u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka gostuju kod makedonskog Metalurga kojeg vodi naš proslavljeni trener Lino Červar.

Trener Zagreba Ivica Obrvan optimističan je uoči gostovanja u Skoplju.

- Ovo su super važne dvije utakmice. Tenzije su povišene jer ovo je regionalni derbi. Momčad je dobro tehnički posložena. Svi nas guraju u ulogu favorita zbog rejtinga Zagreba u odnosu na Metalurg. No, u stvarnosti nije tako. Trebat će biti maksimalno dobar i odlučan u obje utakmice. Nadam se da ćemo biti u posljednjih osam - rekao je Obrvan koji se u SEHA ligi već susretao s Makedoncima.

- Jedan susret u Skopju je bio zanimljiv, onaj u Varaždinu nije vrijedan pažnje, morali smo odraditi utakmicu, ponudili su nam igru skrivača. Ovo će biti drugačija utakmica s drugačijim nabojem.

Obrvan o Červaru...

- Rezultatski je vrlo uspješan trener, ali o njemu ne bih govorio.

Kapetan Zlatko Horvat hvali Metalurgovu obranu, ali vjeruje u prolaz.

- Nakon četiri, pet mjeseci otkad je počela Liga prvaka pripremamo se za dvije najbitnije utakmice u sezoni. Napravili smo odličan posao u našoj skupini, došli do željenog drugog mjesta. Protivnika smo dobili po mjeri, ali bit će jako teška utakmica. Tvrdi su sa Stanićem na golu, dobri su u obrani, nisu možda toliko brzi u tranziciji, želja im je uspavati nas. Trebamo ih probati lakim golovima iznenaditi - rekao je Horvat i dodao:

- Najsličnija može biti prva utakmica u Skopju, saznali smo kakva je to ekipa. Utakmica je došla nakon reprezentativnog vikenda pa nismo bili u idealnoj formi. Tamo smo gubili pet razlike i vratili se nazad. Ako neće doći do negativnog skora, da se nešto izvući.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SKY1 16.03.2012.

    Samo naprijed dečki!

  • Dalmacija1950 16.03.2012.

    u boj za narod svoj

  • torca-1950 16.03.2012.

    zagreb bi trebao proć metalurg a dalje je sve moguće..tamo bi mogo biti neki egal ali doma je zagreb bolji za 5 pogodaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare