To je to što me zanima!

Zagreb pobijedio Olympiju i izborio četvrtfinale

'Mravi' su se grčkoj momčadi uspješno odužili za prošlotjedni poraz i na krilima raspoloženog Ante Tomića izborili četvrtfinale Fibina Eurocupa
Vidi originalni članak

Košarkaši Zagreba CO pobijedili su u 6. kolu skupine C Fibina Eurocupa grčku Olympiju Larissa sa 63-58 i izborili nastup u četvrtfinalu ovog natjecanja. 'Mravi' su se time Grcima odužili za prošlotjedni gostujući poraz od samo jednog poena razlike.
Najraspoloženiji igrač Zagreba večeras je bio centar Ante Tomić s 19 poena, devet skokova i četiri asistencije. Veliki doprinos pobjedi dao je i Petar Babić s 12 poena i tri skoka, dok je Jakov Vladović podijelio osam asistencija. U suparničkim redovima treba istaknuti učinak Arigbabua (19 poena, 8 skokova, slobodna bacanja 11-11).
- Zadovoljni smo prolazom protiv ozbiljne momčadi. Napravili smo veliki psihološki pobjednički iskorak i preskočili psihološku barijeru. Dobili smo praktički bez Vladovića za kojeg je bilo pitanje kad će odigrati slabije u napadu - izjavio je trener Zagreba Željko Pavličević nakon utakmice.

VLADOVIĆ VODEĆI ASISTENT EUROCUPA
Jakov Vladović osvojio je prvo mjesto na ljestvici najboljih razigravača Fibina Eurocupa nakon prve faze natjecanja. Zadranin je prosječno dijelio 6.9 asistencija po utakmici, a ujedno je i vodeći Zagrebov strijelac te deseti ukupno s učinkom od 16.1 poena po utakmici. Ante Tomić zauzeo je sedmu poziciju na listi skakača s prosjekom od osam skokova po utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare