To je to što me zanima!

Zagreb protiv moćnog PSG-a: Nećemo izgubiti u borbenosti!

U čemu nas ne smiju pobijediti? U borbenosti! Kada bi nas pobijedili u borbenosti, to bi onda bio poraz. Mi ćemo se pokušati boriti koliko god možemo uz veliku podršku s tribina...
Vidi originalni članak

Nakon fantastične pobjede kod Flensburga u drugom kolu rukometne Lige prvaka, PPD Zagreb danas u 20:00 dočekuju zvjezdani PSG čija imena u sastavu tjeraju led u kosti. Mikkel Hansen, Nikola Karabatić, Uwe Gensheimer. Da, oni svi igraju zajedno i danas će se suprotstaviti Zagrebu u Areni Zagreb. No s druge strane stajati će im mlada i poletna momčad s velikim mudima koja može itekako naštetiti velikim klubovima. Ako ne vjerujete, pitajte Flensburg.

Lino Červar najavio je današnju utakmicu i pozvao navijače da dođu u što većem broju podržati Zagrebove klince. 

- Drago mi je da ste prepoznali klub i promjenu koju pokušavamo unaprijediti i promovirati. Trebamo vašu pomoć. Pozovimo ljude da vide naše dečke. Ja sam s njima par mjeseci i mogu reći da se radi o mladim, skromnim ljudima, a skromnost je ono što nam nedostaje u društvu. Tihi su, ne pitaju kada će plaća, već hoće raditi. Imaju razvojni mentalni sklop, žele napredovati. Znaju da se samo radom, skromnošću i posvećenošću može doći do rezultata i, vjerujte mi, radi se o dobroj djeci. To su dečki kakvih bi ja volio da ih ima što više u društvu i da ih promoviramo. Ja vjerujem da ih ima, ali slabo su promovirani - pohvalio je Lino svoje momke, a i poznat je kao jako dobar motivator.

Červar je svjestan da je Zagreb u podređenom položaju s obzirom na velikom broj zvijezda koje igraju u PSG-u i na njihov ogromni budžet.

- To je zapravo neravnopravan dvoboj jer igramo s momčadi vrijednom 25 milijuna eura. Ne smijemo si nabijati neki rezultatski imperativ jer ćemo izgorjeti, nego se igrati. U okruženju ovih dečki ja iskreno proživljavam drugu mladost. Bit će još i pobjeda i poraza, a nastavimo li ovako raditi, mislim da ćemo za šest mjeseci moći ravnopravno sa svakim ući u dvoboj. a sam igračima rekao – ako damo sve od sebe, za mene ste već pobjednici. U čemu nas ne smiju pobijediti? U borbenosti! Kada bi nas pobijedili u borbenosti, to bi onda bio poraz. Mi ćemo se pokušati boriti koliko možemo, a ako ovako nastave, vjerujte da će imati koristi i rukometni klub Zagreb, reprezentacija, a i sport. Ovo je poruka. Unaprijed vam se zahvaljujem što ste pokazali veliko zanimanje - rekao je Lino.

Ulaznice se zasad jako dobro prodavaju, a dečkima će trebati sva potrebna pomoć u pokušaju rušenja snažnog rivala. Pokazao je Zagreb ove sezone, ali i prethodnih sezone da je itekako sposoban rušiti divove. A sa ovim spojem iskustva i mladosti je  sve moguće.

Ekipa PSG-a puno je skuplja od Zagreba i nerealno je uspoređivati kvalitetu. Tu su svjetske zvijezde poput Remilija, Sagosena, braće Karabatić, Mikkela Hansena pa i našeg Luke Stepančića. Sve te zvijezde pariški kub je skupio u svoje redove kako bi napokon osvojili Ligu prvaka, no do nje zasad nisu došli. Nasuprot njih stoje mladi igrače koje Europa tek upoznaje. David Mandić, Ivan Sršen, Luka Mrakovčić i ostali pokušat će srušiti pariški svemirski brod uz pomoć "iskusnjara" Zlatka Horvata i Damira Bičanića.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Zlatan 10 29.09.2018.

    A sta radi Partizan od Cedevite, masakar 20 i vise razlike

  • pegla4 29.09.2018.

    Tesko to moze Zagreb dobiti, ali to se mislilo i prije Flensburga. Gas do daske pa sta bude. Sretno...

  • potparol.fr 29.09.2018.

    Lagani trening za PSG

Komentiraj...
Vidi sve komentare