To je to što me zanima!

Zagreb u završnici vodio četiri razlike pa na kraju uzeo bod...

Zagreb je u posljednjim trenucima kod IFK Kristianstada imao napad za pobjedu. Vori je dao Horvatu na crti, ali Zagrebov kapetan promašio je šut i ostalo je 28-28 u prvom kolu rukometne Lige prvaka
Vidi originalni članak

Rukometaši PPD Zagreba otvorili su natjecanje u A skupini Lige prvaka odigravši 28-28 (16-14) na gostovanju kod IFK Kristianstada. Hrvatski prvak je imao priliku i za pobjedu, no u posljednjim trenucima susreta Zlatko Horvat je promašio šut s linije od šest metara.

Zagreb je odigrao odlično u prvom dijelu, no nažalost u nastavku je pao što su domaćini iskoristili i minutu prije kraja imali su napad za pobjedu. No, Šveđani su pogriješili u napadu, pa je Zagrebu ostalo 15 sekundi za zadnji napad.

Vori je sjajno uposlio Horvata na crti koji je promašio gol.

Momčad Kasima Kamenice je otvorila utakmicu vodstvom 3-0. Domaćin je izjednačio, no PPD Zagreb je sredinom prvog dijela stigao i do četiri gola prednosti (14-10). Šveđani su do konca poluvremena uspjeli smanjiti na dva gola zaostatka (16-14).

U nastavku susreta zagrebački sastav je počeo daleko više griješiti i Kristianstad je okrenuo rezultat stigavši do vodstva. Srećom, domaćin to nije uspio iskoristiti do kraja i Zagreb je osvojio bod.

Kod Zagreba najefikasniji su bili Stipe Mandalinić s osam, te Dobrivoje Marković i Žarko Marković sa po pet golova, dok su kod domaćina najefikasniji bili Albin Lagergren sa sedam i Helge Freiman sa šest golova.

U preostalim susretima prvog kola iz A skupine sastaju se Wisla Plock - Vardar, Rhein-Neckar Lowen - Barcelona, te Nantes - Pick Szeged. U susretu 2. kola hrvatski prvak 23. rujna u zagrebačkoj Areni dočekuje mađarski Pick Szeged.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kamen1983 16.09.2017.

    I ode se sramotimo

  • JP19 16.09.2017.

    Opet Zlajo fulo šut za pobjedu.... A taman se oporavio od Norveske :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare