To je to što me zanima!

Zagrebaši eurogolovima do slavlja protiv Varteksa

Zagrebaši su eurogolovima stigli do pobjede 3-1 protiv Varteksa. Odlična vijest je i povratak Krune Lovreka nakon nekoliko mjeseci zbog ozljede
Vidi originalni članak

Zagreb je u prvoj utakmici 27. kola HNL-a pobijedio Varteks u Kranjčevićevoj 3-1. Ovu utakmicu obilježio je povratak Krune Lovreka nakon nekoliko mjeseci zbog teške ozlijede na dvoranskom prvenstvu Hrvatske. Ušao je u igru u 89. minuti umjesto Oršulića uz pljesak malobrojnih gledatelja.
Prvo poluvrijeme bilo je uglavnom igra bez pravih prilika, a i golova. No Varteks je bio bolja momčad. Jedinu pravu priliku imali su gosti iz Varaždina kad je Papa pucao, ali nije uspio svladati Škorića.
U drugom dijelu vidjeli smo četiri gola i odličnu igru zagrebaša koji su se vratili nakon vodstva "krojača". Varaždinci su poveli u 56. minuti. Loptu je ubacio Brezovec, a Zoran Iivančić postiže gol iz teške pozicije s lijeve strane iskosa za 1-0. Nakon toga momčad Ćire Blaževića se pokreće i stvara veliki pritisak. Safet Nadarević je prvo pogodio mrežu Mađarića (68.), ali je sudac poništio gol zbog zaleđa. Dvije minute kasnje stigli su do izjednačenja. Opet je Ibričić potegao s 20 metara i zabio prekrasan gol iz 'slobodnjaka'. Preporođeni "pjesnici" nastavili su s odličnom igrom. Brkljača je u 78. minuti poslao odličnu dugu loptu na glavu Čuture, koji je spustio za Grgića, a ovaj odličnim udarcem s petnaestak metara pogodio mrežu Mađarića.
Pobjedu je potvrdio Safet Nadarević pravom 'bombom' s oko 35 metara u same rašlje (84.).

POBJEDA CIBALIJE PROTIV ŠIBEINIKA
Nogometaši Cibalije su u 27. kolu Prve HNL u Vinkovcima slavili protiv Šibenika 2-0. Poveli su domaći već u 13. minuti. Raič (Šibenik) je srušio Željka Malčića u kaznenom prostoru, a Bagarić je precizan s "bijele" točke za vodstvo 1-0. Strijelac drugog gola bio je Tomislav Jurić nakon ubačaja Željka Malčića s lijeve strane. U 60. minuti su Šibenčani ostali s igračem manje nakon što je Tabi isključen zbog starta na Leutaru.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare