To je to što me zanima!

Zagrebaši se pobjedom u Areni oprostili od Lige prvaka 2014.

Kod Zagreba svakako treba izdvojiti golmana Ivana Stevanovića s 18 obrana, dok su se u napadu istaknuli Josip Valčić sa sedam te Luka Stepančić s pet golova...
Vidi originalni članak

Rukometaši CO Zagreb pobjedom protiv ruskog St. Peterburga 26-24 oprostili su se od ovogodišnje Lige prvaka. Zagrebaši su do zadnjeg kola bili u igri za osminu finala, međutim uoči utakmice su saznali vijest kako je Motor pobijedio Veszprem i tako ih izbacio iz svih kombinacija za prolazak dalje.

S takvim saznanjem igrači Borisa Dvoršeka odigrali su utakmicu u Areni i uz puno muke na kraju ipak pobijedili rusku momčad sa 26-24 (15-14).

- Teško je bilo igrati nakon što smo čuli rezultat iz Ukrajine. Ekipa se trebala prilagoditi tome, a u svlačionici su nam prije utakmice lađe potonule. Vjerojatno i zbog toga nismo odigrali dobru utakmicu. Igra je bila rastrgana, a razlog je što glavom nismo bili na utakmici - rekao je Dvoršek te dodao kako je ovo škola za iduću sezonu.

Kod Zagreba svakako treba izdvojiti golmana Ivana Stevanovića koji je imao 18 obrana, dok su se u napadu istaknuli Josip Valčić sa sedam te Luka Stepančić s pet golova.

- Razočarani smo jer nismo prošli dalje. Sad se okrećemo SEHA ligi gdje imamo velike šanse za završni turnir - rekao je Stevanović.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nefer 23.02.2014.

    Červarov Metalurg dobio Barsu 31:29

  • mdoroslo 23.02.2014.

    Šteta da su motoristi dobili Vesprem, svoje šanse Zagreb je davno prokockao porazima.

  • libeluli 23.02.2014.

    Mislim da su se Zagrebaši porazima oprostili od Lige prvaka...ovo je bio samo "pozdrav"

Komentiraj...
Vidi sve komentare