To je to što me zanima!

Zagrebaši u Ligi prvaka izbjegli jaki Pariz i "hrvatski" Kielce...

Rukometaši CO Zagreba bit će pri ždrebanju Lige prvaka u drugom šeširu, zajedno sa Kielceom, Čehovskim medvjedima i Parizom. Protiv te tri momčadi neće igrati...
Vidi originalni članak

Rukometaši CO Zagreba bit će pri ždrebanju Lige prvaka u drugom šeširu, zajedno s Kielceom, Čehovskim medvjedima i Parizom. Protiv ovih momčadi Zagrebaši ne mogu igrati u skupini tako da su izbjegli jaki Pariz s Kopljarem i Vorijem, te odlično Kielce s petoricom naših igrača i sudionikom završnog turnira ovogodišnje Lige prvaka. 

U prvom šeširu su Barcelona, Kiel, Aalborg i Veszprem. Mogući suparnici CO Zagreba iz trećeg šešira su prvak Makedonije, Gorenje, Atletico, Flensburg ili Lowen, iz četvrtog šešira: Kolding, Thun, La Rioja i Lowen ili Flensburg; iz petog šešira: St. Petersburg, doprvak Francuske, dva kluba iz kvalifikacija; iz šestog šešira: Celje, pobjednik turnira s pozivnicom, dva kluba iz kvalifikacija.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • fenjeri 02.06.2013.

    aalborg i vaszprem u prvom šeširu i pariz u drugom,,,,,,kielce je puno bolje od aalborga a paris ne zaslužuje bit u drugom jer nije igrao ligu prvaka nikako,,,,,,,,,,,,,,,,neznam možda griješim,jer nemam pojma kako se to ocijenjuje

  • smak svijeta 02.06.2013.

    Ne razumijem što rade u prvom šeširu aalborg i veszprem!? A sudionik final foura kielce je u drugom a jedan pariz isto tako! Čudan ždrijeb!

  • potparol 02.06.2013.

    ocito da se radi o carobnim sesirima cim Flensburg moze biti u dva sesira u isto vrijeme :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare