To je to što me zanima!

Zagrebov užas: Šjor Igore, od ovoga se ne može gore

Devet poraza u devet utakmica učinak je kluba iz Kranjčevićeve ove sezone. Kako se čini, pomoći im ne može ni vrlo samopouzdani Igor Štimac
Vidi originalni članak

Ovoj momčadi treba šok, danima je brujio Igor Štimac i igrači su mu ispunili želju. Taman kad je cijela Hrvatska vjerovala da Zagreb kreće, kako je napokon dosta poraza i da Štimac ima tu moć, uslijedio je novi, još bolniji - šok. Jer “pjesnici” ne samo da nisu uspjeli doći do prvih bodova, nego vjerojatno da se još i sad igra, ne bi uspjeli zabiti gol.
- Ono što Igor Štimac zamisli, Igor Štimac i ostvari - sam sebe je hvalio trener Zagreba, svjestan da od ovog što je našao kad je došao u Kranjčevićevu, gore ne može.
Pavlović je uspio izgubiti sedam utakmica, a Štimac u petak navečer ući u povijest. Nikad u povijesti HNL-a ni jedna momčad nije uspjela izgubiti prvih devet utakmica u sezoni, očajni “pjesnici” sad su rekorderi. A i na dobrom su putu da se tu ne zaustave.
Iduće kolo gostuju u Karlovcu koji proživljava najljepše trenutke u nogometnoj povijesti, a  nakon toga u Kranjčevićevu dolazi Dinamo. Za njih su “modri” danas Manchester.
Mnogi su vjerovali da Štimac može pokrenuti ovu momčad, danas se većina njih pita što mu je sve ovo trebalo.
No Zagreb je bio na dubokom dnu, Štimac, uvjeren da ih može izvući, odlučio je “zaraditi” koji trenerski plus na putu prema svom konačnom cilju - izborničkoj klupi. Jer ovdje se ionako više ništa ne može uprskati, Pavlović se za to već pobrinuo. Ali Štimac spasitelj zasad nije napravio ništa...

ŠIBENIK KLADIONICAMA DONIO MILIJUNE
Već u ponedeljak su u cijeloj Hrvatskoj krenule goleme uplate na pobjedu Zagreba protiv Šibenika. Koeficijent je s početnih 2,15 padao sve do mizernih 1,40. No i na taj koeficijent su svi uplaćivali. Pobjeda Šibenika donijela je kladionicama milijune kuna.

SA ZAGREBOM DO BOGATSTVA
Da ste krenuli s ulogom od 10 kuna i kladili se protiv Zagreba, danas biste imali puno deblji novčanik.
18 kn - Slaven je dobio Zagreb 2-0 na koeficijent 1,80
119 kn - Inter je slavio u Kranjčevićevoj, koeficijent je bio 6,60
209 kn - Zarađenih 119 kuna Rijeka je na koeficijent 1,75 malo 'podebljala'
1150 kn - Zagreb gubi od Lokomotive, a koeficijent je 5,50
2070 kn - Tečaj na Varteks je 1,8, dobivaju 1-0, 'banka kje na 2070 kuna
4450 kn - Kladionice časte na pobjedu Istre, koeficijent je 2,15
15130 kn - Pobjeda Cibalije u Zagrebu je 3,40, Vinkovčani su dobili 1-0
18913 kn - Na Hajduk je bilo 1,25, a Splićani su pobijedili 2-0
90782 kn - Nakon pobjede Šibenika zarada je više nego odlična

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mlatimudan 26.09.2009.

    da grad zagreb pare za sport daje svim zagrebačkim klubovima pošteno i realno a ne samo dinamu ne bi se dešavalo to šta se dešava sa zagrebom!!!Ali uvijek postoji to magično ali jer ako nk zagreb dobije isti dio kolača ka dinamo možda bi se desilo to da zagreb uspije dočekat proliće u europi pa nanese sramotu tom istom dinamu u koji se ulaže daleko veći kapital!!!

  • Plavi_92 26.09.2009.

    može šjor igore gore od ovoga,može može. ima nešto što se zove druga liga.

  • raar90 26.09.2009.

    Šta Pavlovića miješate u ovo....ovo je djelo MEDIĆA - lopovčine i mafijaša!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare