To je to što me zanima!

Zagrepčani su opet prvi u regiji: Dinamo kao Man. City, Milan i Barcelona predstavlja Fan Token

Navijači Dinama će kroz kupovinu jednog ili više Dinamo Zagreb fan tokena dobiti priliku za interakciju s klubom, kao i pristup raznim sadržajima i mogućnostima...
Vidi originalni članak

Dinamo se još jednom, kao prvi klub u Hrvatskoj i regiji, okrenuo modernim trendovima i inovacijama koje sustavno prati te će u Maksimiru uskoro predstaviti Dinamo Zagreb Fan Token! Zagrepčani su krenuli u otvorenu suradnju s poznatom digitalnom platformom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fan tokeni jedna su od digitalnih inovacija i zanimljivosti, utemeljeni na platformi Chiliz $CHZ, koji su sve popularniji u svijetu nogometa pa tako izazivaju veliko zanimanje nogometnih klubova, navijača, ali i šire javnosti. Navijači Dinama moći će kupiti Dinamo Zagreb fan token koji će im otvoriti novi svijet u kontekstu povezivanja s klubom.

Kroz kupovinu jednog ili više Dinamo Zagreb fan tokena navijači će dobiti priliku za interakciju s klubom, kao i pristup raznim sadržajima i mogućnostima. Neki ekskluzivni sadržaji vezani za Dinamo putem Socios.com platforme bit će dostupni samo vlasnicima Dinamo Zagreb Fan Tokena, kao što su glasovanje u određenim anketama i izborima, ekskluzivni sadržaji iz kluba i dodatne pogodnosti.

Partnerstvo s platformom Socios.com već su ranije ostvarili nogometni giganti poput Barcelone, Juventusa, Milana, Manchester Cityja, Inter Milana, Arsenala i brojnih drugih, ukupno 45 sportskih organizacija diljem svijeta. Aplikaciju Socios.com koristi preko 1.2 milijuna sportskih fanova na globalnoj razini.

- Iznimno smo ponosni i sretni što smo prvi na ovim prostorima u jednom ovakvom digitalnom partnerstvu koje će, prije svega, dodatno povezati klub i navijače. Dinamo već niz godina prati sve trendove, pogotovo u digitalnom svijetu, i uvijek s optimizmom i uzbuđenjem pristupamo svim novim inovacijama kojima se rado okrećemo. Radi se o globalno popularnoj platformi koju već od ranije koriste velikani poput Barcelone, Juventusa, PSG-a, Milana, Manchester Cityja - poručila je članica uprave Dinama Amra Peternel.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Konjushar 04.08.2021.

    Hahahaahah

  • kajzanavek 03.08.2021.

    Sve to dobro zvuči, ali kad nam stadion sramota. Krenite od tuda.

  • 03.08.2021.

    ...uz bjegunce od hrvatskog pravosuđa i ekipe koja u upravi provodi njihove upute navijači će o nečemu odlučivati? o čemu odlučuje jedan član Dinama? a gdje su navijači Dinama? više ni Blažičko nije u stanju smisliti razlog praznog i urušenog Maksimira, ljudi gase ton na njegova sranja. Ostali su vam samo ovi 'derbi' navijači koji ni ne dolaze zbog Dinama nego gore spomenutih klubova iz Lige prvaka s kojima nešto uspoređujete. Od navijača bez interesa a zbog ljubavi prema Dinamu i Zagrebu postoji još samo dio na Sjeveru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare