Sport

Komentari 10

Zagrepčani su opet prvi u regiji: Dinamo kao Man. City, Milan i Barcelona predstavlja Fan Token

Zagrepčani su opet prvi u regiji: Dinamo kao Man. City, Milan i Barcelona predstavlja Fan Token

Navijači Dinama će kroz kupovinu jednog ili više Dinamo Zagreb fan tokena dobiti priliku za interakciju s klubom, kao i pristup raznim sadržajima i mogućnostima...

Dinamo se još jednom, kao prvi klub u Hrvatskoj i regiji, okrenuo modernim trendovima i inovacijama koje sustavno prati te će u Maksimiru uskoro predstaviti Dinamo Zagreb Fan Token! Zagrepčani su krenuli u otvorenu suradnju s poznatom digitalnom platformom.

Fan tokeni jedna su od digitalnih inovacija i zanimljivosti, utemeljeni na platformi Chiliz $CHZ, koji su sve popularniji u svijetu nogometa pa tako izazivaju veliko zanimanje nogometnih klubova, navijača, ali i šire javnosti. Navijači Dinama moći će kupiti Dinamo Zagreb fan token koji će im otvoriti novi svijet u kontekstu povezivanja s klubom.

Kroz kupovinu jednog ili više Dinamo Zagreb fan tokena navijači će dobiti priliku za interakciju s klubom, kao i pristup raznim sadržajima i mogućnostima. Neki ekskluzivni sadržaji vezani za Dinamo putem Socios.com platforme bit će dostupni samo vlasnicima Dinamo Zagreb Fan Tokena, kao što su glasovanje u određenim anketama i izborima, ekskluzivni sadržaji iz kluba i dodatne pogodnosti.

Omonoia i Dinamo sastali se drugoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka

Partnerstvo s platformom Socios.com već su ranije ostvarili nogometni giganti poput Barcelone, Juventusa, Milana, Manchester Cityja, Inter Milana, Arsenala i brojnih drugih, ukupno 45 sportskih organizacija diljem svijeta. Aplikaciju Socios.com koristi preko 1.2 milijuna sportskih fanova na globalnoj razini.

- Iznimno smo ponosni i sretni što smo prvi na ovim prostorima u jednom ovakvom digitalnom partnerstvu koje će, prije svega, dodatno povezati klub i navijače. Dinamo već niz godina prati sve trendove, pogotovo u digitalnom svijetu, i uvijek s optimizmom i uzbuđenjem pristupamo svim novim inovacijama kojima se rado okrećemo. Radi se o globalno popularnoj platformi koju već od ranije koriste velikani poput Barcelone, Juventusa, PSG-a, Milana, Manchester Cityja - poručila je članica uprave Dinama Amra Peternel.

Najčitaniji članci