To je to što me zanima!

Zagrepčanka izbacila Serenu Williams s US Opena i okončala joj karijeru: 'Hvala na vožnji...'

Ajla Tomljanović, hrvatska tenisačica koja nastupa pod australskom zastavom, slavila je protiv najveće tenisačice svih vremena sa 7-5, 6-7 (4), 6-1 u trećem kolu US Opena
Vidi originalni članak

Bila je to luda vožnja, imala sam nevjerojatno putovanje kroz čitavu moju karijeru i želim se zahvaliti svima koji su barem jednom u životu rekli 'Hajde, Serena!'. Vi ste me doveli ovako daleko, u suzama je na terenu govorila Serena Williams, najveća svjetska tenisačica, nakon poraza u 3. kolu US Opena u tri seta od australske Hrvatice Ajle Tomljanović. Williams je još ranije najavila oproštaj od tenisa nakon US Opena i iz njenog govora  moglo se zaključiti da je ovo bio zadnji meč njene bogate karijere, iako je ostavila još malo prostora za promjenu mišljenja.

- Trebala sam početi ranije ove godine. Ima li šanse da se predomislim? Mislim da ne. Ali nikad ne znate, ne znam - govorila je emotivno zahvalivši se i roditeljima na podršci kroz cijelu karijeru.

Zagrepčanka Ajla Tomljanović je nakon velike pobjede i dramatičnog meča, u kojem je imala šest meč lopti, rekla:

-Ovo je nadrealan trenutak za mene jer nisam nikad mislila da ću zaigrati protiv Serene u zadnjem meču njene karijere. Gledala sam je u toliko finala. Mislila sam da će me pobijediti, tako da pritisak nije bio na meni. Do zadnjeg poena znala sam da je sposobna preokrenuti meč iako je gubila s 5-1. Ona je takva, najveća svih vremena. Točka.

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • srakar 04.09.2022.

    Zašto ju spominjete u kontestu hrvatske igračice. Otišla jesvojom voljom,nije bila izbjeglica,jednostavno je zboravite.

  • kurciban1 03.09.2022.

    prije ovoga, nisam vec godinama gledao cijeli mec zenskog tenisa. svaka cast Ajli na pobjedi. nije samo pobijedila Serenu nego i prljavu NY publiku. tipicno za protivnike amera kad se igra na centralnom terenu. konacno se vidjelo zasto su je smatrali velikim talentom i pokazala je zube kad je to bilo najpotrebnije. steta sto nije zavrsila sve dobitkom drugog seta, ali tu je i Serena pokazala svoju klasu. Ajlina hrabrost i drskost su podsjecali na neke Ratkove meceve protiv srbijanskih klubova za vrijeme juge.

  • sljastrava 03.09.2022.

    Pobijedila jer je mlađa,a ne bolja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare