To je to što me zanima!

Zahuktava se kupovina dionica Splita: Sada smo na raskrižju

Svi želimo da se opet vrate vremena kada se pred dvoranom na Gripama tražila karta više za gostovanja Reala, Maccabija, pričaju legende košarkaša s Gripa
Vidi originalni članak

Iako su po do danas dostupnim podacima u drugom krugu preoblikovanja KK Split svega šestorica članova iskoristila mogućnost i kupila svega 19 dionica, povjerenik za proces preoblikovanja, bivši direktor kluba Petar Škovrlj, uvjeren je kako će sve biti okončano s uspjehom.

- Ukupno je pet krugova upisa dionica, a najveći odaziv očekujemo u zadnjem, petom krugu, kada će dionice moći kupiti svi zainteresirani. Treba napomenuti i kako je u prvom krugu dionice vrijedne milijun kuna upisao grad Split, te kako su neki od vjerovnika kluba potpisali jamstva kako će svoj dug pretvoriti u dionice - pojasnio je Škovrlj.

Predsjednik skupštine KK Splita Jakša Miličić pozvao je sve koji to mogu da se uključe u proces jer je klub na raskrižju.

- Možemo otići u povijest ili se okrenuti budućnosti. Nadamo se da će ovaj klub živjeti i ubuduće - kazao je Miličić, koji je pozvao i na širu akciju i promociju kupnje dionica.

Dugogodišnji igrač i predsjednik Stručne komisije kluba Lovre Tvrdić govorio je o povijesti kluba, te istaknuo kako svi koji žele da se klub vrati na nekadašnje staze slave, imaju priliku pomoći, jer jedna dionica stoji svega 250 kuna.

- Mi ćemo se kao veterani kluba uključiti u proces kupnje dionica, ali ćemo i svojim autoritetom pozvati i sve ostale da pomognu - kazao je Tvrdić, a njegov nešto mlađi kolega Mlađan Tudor dodao:

- Svi želimo da se opet vrate vremena kada se pred dvoranom na Gripama tražila karta više za gostovanja Reala, Maccabija... Ovo je put kojim će klub opet čvrsto stati na svoje noge i vjerujem da će svi koji mogu pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare