To je to što me zanima!

Leo na hlađenju: Messi u svađi s kapetanom Čilea dobio crveni

U utakmici za treće mjesto Copa Americe između Argentine i Čilea, na terenu je zaiskrilo u 37. minuti između dvojice kapetana, Lionela Messija i Garyja Medela te ih je obojicu isključio sudac de Vivar
Vidi originalni članak

Zaiskrilo je na stadionu Corinthiansa, a Lionel Messi je zaradio svoj drugi crveni karton u karijeri! Eksplodirao je kapetan Čilea Gary Medel i krenuo tijelom i rukama odgurivati Messija koji se čvrsto postavio na protivnika. Sudac de Vivar odlučio je sve riješiti po kratkom postupku i obojici pokazao crveni karton u dvoboju za treće mjesto Copa Americe.

Messi je u tom 'dvoboju' ipak bio pasivniji i crveni karton svakako je začudio okupljene, dok su nogometaši Čilea burno raspravljali nakon isključenja svog kapetana. No, rasprava nije pomogla jer je sudac bio siguran u svoju odluku te je kod vodstva Argentine 2-0 golovima Aguera i Dybale utakmica nastavljena s 10 igrača na svakoj strani.  Čileanci su do kraja uspjeli zabiti jedan gol pa je medalja otišla u ruke Argentincima.

U argentinskim medijima počelo se spominjati kako je ovo bila svojevrsna 'osveta' Messija za 2015. kad ga je Medel udario kopačkom u trbuh. Ovo je Messijev drugi crveni karton u karijeri, a prvi je dobio u debiju za reprezentaciju protiv Mađarske još 2005. godine, kad mu je bilo 18.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • faberdrive 07.07.2019.

    Pogledo snimku i max zuti za obojicu..ne kuzim sta ga ima gurat kad zagradi loptu i akcija je gotova..bespotrebno s obje strane..

  • the devil 07.07.2019.

    Messi je totalna curica...hahaaha niti nikakav nogometaš, več balerina.

  • RobertC 07.07.2019.

    Mene ovo podsjeća na jednom, kad sam na selu vidio dva pjetlića kak se šepure jedan na drugog. Al ne bilo kakva pijetla, vec ona dva iz sorte "Đuro i kata" ( vjerojatno najmanji sto postoje)

Komentiraj...
Vidi sve komentare