To je to što me zanima!

Zaiskrilo u Puli! Livaja nasrnuo na Ercega i uhvatio ga za vrat

Livaja je uletio u gužvu, uhvatio Ercega pa požutio. Sudac Čulina prethodno se konzultirao s VAR sobom o težini kazne za najboljeg igrača Hajduka
Vidi originalni članak

Hajduk je u 16. kolu HNL-a stigao na gostovanje Istri u Pulu, a posjećenost Aldo Drosine bila je itekako dobra. Krcat stadion u Puli bio je pun Hajdukovih navijača koji su potegnuli iz svih krajeva Hrvatske kako bi gledali izabranike Mislava Karoglana u akciji.

Tenzije na utakmici bile su visoke od samog početka. Pa je u prvom poluvremenu zaiskrilo u nekoliko navrata. Prvi put nakon što se Ante Erceg bespotrebno zaletio u Ivana Lučića, a drugi put je Erceg opet bio kod lopte, u duelu sa Sigurom, no nakon toga su se zakačili Devetak i Sahiti. Igrač Istre je odgurnuo igrača Hajduka.

Uslijedilo je komešanje uz aut liniju. U gužvu je uletio Marko Livaja i rukom primio Antu Ercega za vrat. Erceg je, potom, čučnuo na travnjak primivši se za grlo, a sudac Ante Čulina je situaciju primirio dodijelivši Livaji žuti karton. Prethodno se konzultirao s VAR sobom gdje su sjedili Ante Čuljak i Ivan Vučković.

Strasti se tu nisu smirile. Erceg se, zatim, zaletio u Šarliju za što je dobio žuti karton, a onda još jednom. Oba starta su bila s namjerom i bez da je htio igrati na loptu.

Pred kraj prvog dijela srušio je i Pukštasa na sličan način. Ušao je u njega bez namjere da igra na loptu, no i to je preživio bez isključenja.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • As 27.11.2023.

    A šta nije Erceg Livaji onako uleća u noge kad ima muda,drugo poluvrime je nesta haha

  • mislim 26.11.2023.

    Nesmije se njeg jače kaznit jer onda Hajduk nemože pobjedit ni Rudeš a to je sudcu smrtni grjeh može odna računat da sudi treću ligu

  • Ivan Subasic 26.11.2023.

    HŽV ❤️💙, 1950 Ko gubi ima pravo da se ljuti 🤣🤣🤣, pajceki se hlade na -9 kme kme 

Komentiraj...
Vidi sve komentare