To je to što me zanima!

Zakucavanje Hezonje najbolji potez El Clasica: Barca slavila

Spektakl za kraj košarkaške godine odigran je u španjolskom prvenstvu. U glavnim ulogama bili su hrvatski igrači, Tomić koševima i skokovima, Hezonja letovima...
Vidi originalni članak

Juan Carlos Navarro i Brad Oleson nisu igrali za Barcelonu u najvećem derbiju španjolske košarke, a njihovi izostanci otvorili su prostor za Marija Hezonju u početnoj postavi. Već u prvom napadu Barce na utakmici Hezonja je cijelu dvoranu podigao na noge, vrhunskim zakucavanjem u lice Ioannisa Bourousisa, što je bio najbolji potez derbija Barcelone i Reala. 

Naš je 19-godišnjak zabio još jednu tricu u prvih pet minuta, do kraja utakmice odigrao je ukupno 21 minutu i ostao na pet koševa, tri skoka i dvije asistencije. Najbolji u sastavu domaćih bio je još jedan hrvatski košarkaš. 

Ante Tomić s 12 koševa i osam skokova za samo 20 minuta igre predvodio je napade Barcelone u pobjedi 76-68, a s 12 koševa završio je i Justin Doellman. Marcelinho Huertas i Tomas Satoransky zabili su po deset. 

Kod poraženog Reala najučinkovitiji je bio Jonas Mačiulis. Litavac je zabio 14 koševa, ali nije mogao spriječiti treći poraz kraljevskog kluba u prvenstvu. 

Nakon 13 odigranih utakmica Unicaja je ostala sama na vrhu ljestvice s 11 pobjeda, Barcelona, Real i Joventut imaju po deset. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • jabbar 29.12.2014.

    A on meni Ukića,Markotu,Andrića,ona dva smešna Amera.Pa ono iz Cedevite....

  • Diego Simeone 29.12.2014.

    momak je bolesno dobar igrac

  • lima iz getta 29.12.2014.

    au

Komentiraj...
Vidi sve komentare