To je to što me zanima!

Zakuhtava se Premiership: Liverpool posrnuo u derbiju

Villa, koja je prošli vikend pobijedila Arsenal, a utakmicu prije toga i City, tako je nastavila nevjerojatnu formu. Igrači španjolskog stratega Emeryja zabili su dva gola u posljednjih 15 minuta i tako osigurali pobjedu
Vidi originalni članak

Nogometaši Arsenala i Aston Ville iskoristili su kiks Manchester Cityja, koji je remizirao 2-2 u subotu protiv Crystal Palacea. 

'Topnici' su slavili 2-0 na Emiratesu protiv Brightona, dok je Aston Villa preokrenula na gostovanju kod Brentforda i pobijedila 2-1 Golove za Arsenal zabili su Gabriel Jesus (53.) i Kai Havertz (87.), a Mikel Arteta i društvo pobjedom su pobjegli na pet bodova prednosti u odnosu na City.

UŽASNE SCENE NA OTOKU Igrač Lutona koji se srušio je u bolnici. 'Ostali nisu mogli dalje kada su vidjeli kako ga iznose'

Unai Emery izgradio je strašnu momčad od Aston Ville, koja je u godinu dana njegovog mandata postala legitiman kandidat za tron Premiershipa. Ipak, Villa se morala itekako potruditi za puni plijen na gostovanju kod Brentforda.

Villa teško do pobjede

Domaćin je poveo u 45. minuti golom Keanea Lewisa-Pottera. Villa je izjednačila tek u 77. minuti preko Alexa Morena, a tri boda donio je najbolji strijelac kluba Ollie Watkins u 85. minuti.

OPET KOLABIRAO Užas na utakmici Premier lige: Kapetan Lutona se srušio na terenu, susret odmah prekinut!

Villa, koja je prošli vikend pobijedila Arsenal, a utakmicu prije toga i City, tako je nastavila nevjerojatnu formu.

Remi u najvećem engleskom derbiju

Do pobjede je došao i West Ham, koji je s 3-0 rutinski pobijedio Wolverhampton. Golove su zabili Mohammed Kudus (22', 32') i Jarred Bowen (74').

ISPISALA POVIJEST Žena će prvi put suditi utakmicu Premiershipa. Evo tko je ona...

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 17. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool i Manchester United su igrali 0-0.

Liverpool je tako propustio vratiti se na vrh ljestvice Premier lige, sada je drugi sa 38 bodova, koliko ima i treća Aston Villa, a bod više ima vodeći Arsenal.

Manchester United, kojemu je ovo prvi remi u prvenstvu ove sezone, sada je sedmi sa 28 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Tusta22 18.12.2023.

    Koja je to riječ autora, zakuhtava? 😂😂To je prije 20+ god zadnji put rekla Tatjana Jurić na RTL.., za popišat od smijeha

Komentiraj...
Vidi sve komentare