To je to što me zanima!

Žalba nije odbijena, Štimac traži dodatnu ekspertizu!

Na sastanku Udruge nogometnih prvoligaša žalba Rijeke nije odbijena, a predsjednik Igor Štimac traži dodatnu ekspertizu cijelog tog slučaja
Vidi originalni članak

Izvršni odbor Udruge prve hrvatske nogometne lige nije, iako se očekivalo, odbio žalbu Rijeke na odluku da se zbog bolesti Dinamovih igrača odgodi utakmica na Kantridi. Naime, Igor Štimac, predsjednik Udruge amnestirao je povjerenika natjecanja Josipa Breznog, koji je tu odluku donio, rekavši da "treba vidjeti je li Brezni obmanjen". Ali je istovremeno odgodio očitovanje o žalbi Riječana tražeći od zdravstvene komisije HNS-a dodatnu ekspertizu slučaja. Naime, Štimac se ulovio detalja pa je zamjerio predsjedniku te komisije doktoru Zoranu Bahtijareviću što je u prvi tren dao mišljenje o nalazima iz samo jedne bolnice (Fran Mihaljević), a ne i iz druge (Merkur), u kojoj su također bili Dinamovi igrači. Također među papirima su nalazi iz obje bolnice za jednog od Dinamovih igrača, napravljeni u svega osam minuta! Sve je to očito probudilo sumnju kod Štimca, ali i dalo predsjedniku Udruge priliku da se malo naslađuje s HNS-om. Špotao je Rijeku i Dinamo zbog loše komunikacije u cijelom slučaju te najavio da rješenje problema, odbijenje ili prihvaćanje Rijekine žalbe očekuje za dva do tri dana. Tek ako žalba bude odbijena znat će se i mogući termin utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ribrane 02.11.2008.

    Ovaj Dinamo nije i nemoze biti ponos Hrvatske! Ako je ponos imati tajkuna za celnog covjeka u klubu,koji svoju volju provodi kako on hoce i zeli,a celnici HNS-a(pojedini)uzimaju lovu od istog kako bi sve bilo po njegovom,onda svaka cast i HNS-u i opcenito Hrvatskom sportu!!! Godinama taj Dinamo radi sta hoce i kako hoce zahvaljujuci tom smradu od covjeka! Sta je sve taj isti napravio ne samo u sportu nego i van njega,i nikada nije bio sankcioniran,govori koliko je mocan! Zato purgercici ne puno kenjat o tom vasem Dinamu kao ponosu ove zemlje,jer 80% stanovnika ove zemlje zna i svijesno je sta je taj Dinamo danas,a sta je bio prije! Maknite Mamica i vidjet cete kad ce vas opet ugrijat(vama ionako uvijek kratko)Europsko sunce!!!

  • gremljin 31.10.2008.

    ima jedna stvar koju očito velik broj vas \"komentatora\" NE ZNA, a ta je da je baš Dinamo taj klub koji prije točno 25 godina nije HTIO ODGODITI utakmicu bivše juge Dinamo-Rijeka kad je rijeka imala problem sa bolesću svojih igrača...i nije imala prijavljenih 27 igrača kao dinamo nego 20 za tadašnju ligu. to je nešto što mene prvo smeta kod te gadarije u današnjem dinamu za kojeg i ja na žalost navijam. nije pošteno stoga baš Rijeku samo tako napenaliti, OČITO je da se mulja jer NE MOŽE se tako brzo toliko igrača oporaviti uz dijagnoze koje su bile. još jednom PONAVLJAM bolest je isto kao i ozljeda i nije razlog za odgodu. neka recimo cibona ne dođe u halu pionir u beogradu. hoće li joj to proći? neće!

  • Superman 31.10.2008.

    Crazy Boy.U ovom slučaju se radi o Rijeci a ne Hajduku pa bi bilo poželjno da tako i komentiraš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare