To je to što me zanima!

Zalijepio je bananu 54 cm višem Mingu, sad ulazi u boksački ring

Nate Robinson (36) među najnižim je košarkašima (175 cm) koji su igrali na NBA parketima, a iako nizak, na natjecanju u zakucavanjima pobijedio je tri puta. Zalijepio je i 'bananu' Yau Mingu (229 cm), a sad ulazi u ring
Vidi originalni članak

Mike Tyson (54) dogovorio je povratak u ring u ekshibicijskom meču protiv Roya Jonesa Juniora (51) i najavio kako to neće biti jedini spektakl na priredbi. Predborba će biti između bivšeg NBA košarkaša Natea Robinsona (36) i poznatog Youtubera Jakea Paula (23).

Omiljeni razigravač svoje je najljepše NBA dane imao od 2005. do 2010. godine, a u NBA karijeri je nosio dresove Knicksa, Celticsa, Thundera, Warriorsa, Bullsa, Nuggetsa, Clippersa i Pelicansa. Osim po razigravačkim vještinama, ostao je poznat i po nevjerojatnom odrazu te po čudesnoj 'banani' koju je zalijepio 54 centimetara višem kineskom divu Yau Mingu (229 cm). 

POGLEDAJTE VIDEO: Mike Tyson na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tri je puta osvajao i natjecanje u zakucavanjima, a sad ulazi u boksački ring. Posljednjih godina ozbiljno trenira boks  sad će se okušati u njemu. Jake Paul je mlađi brat poznatijeg Youtubera Logana Paula. Dok je stariji brat u boksačkom meču pobijedio kolegu KSI-ja, mlađi je svladao mlađeg KSI-jevog brata, Dejia

Izjavio je Jake nakon toga kako misli napraviti ozbiljniju boksačku karijeru, a u ring bi sad trebao s 10 centimetara nižim protivnikom.  Podsjetimo, priredba koju će predvoditi Mike Tyson i Roy Jones Junior trebala bi se održati 12. rujna u kalifornijskom gradu Carsonu. Spominjalo se kako će na priredbi biti dosad neviđene borbe i mnoga iznenađenja, a ovo je samo jedno od njih.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 26.07.2020.

    Stariji brat Logan je prvi match imao nerijesen a drugi izgubio od KSIa

Komentiraj...
Vidi sve komentare