To je to što me zanima!

Zambrano: Messi i Higuain su 'curice', stalno se žale sucu

Messi se prestrašio jer ništa nije mogao učiniti. Higuain me pokušavao isprovocirati tijekom cijele utakmice, rekao je branič Perua s kojim su Argentinci remizirali 1-1
Vidi originalni članak

Kad su vidjeli da nam ne mogu ništa, argentinski su napadači postali frustrirani, izjavio je 23-godišnji središnji obrambeni nogometaš frankfurtskog Eintrachta Carlos Zambrano.

Iskustvo je to stopera peruanske reprezentacije iz dvoboja osmog kola južnoameričkih kvalifikacija protiv Argentine u Limi prošlog utorka, koji je završio 1-1 nakon što je upravo Zambrano domaćine doveo u vodstvo u 22. minuti. Petnaestak minuta kasnije konačan je rezultat postavio Gonzalo Higuain.

- Messi je curica, baš kao i Higuain. Cijelim su se tijekom dvoboja obojica samo žalili i tužakali sucu – rekao je Zambrano nastavivši:

- Messi se prestrašio jer ništa nije mogao učiniti. Higuain me pokušavao isprovocirati tijekom cijele utakmice. Nisam zagrizao. Ignorirao sam njegove trikove.

- Argentinci su se ponašali frustrirano jer nisu pronašli načina kako da nas nadigraju. Pokušali su tada s uvredama. Misle da su nedodirljivi, ali su u krivu. Nogomet je igra za muškarce.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Bule 0000 14.09.2012.

    ee braco, ali za njih dvojicu svi znaju, a tko tebe zna...

  • FC Sheffield Thursday 14.09.2012.

    sta bi tek rekao za Kikija

  • animal98 14.09.2012.

    messi i higo su muževni ko ove dvi ahahahah http://www.youtube.com/watch?v=-E7u8UjX-2Y

Komentiraj...
Vidi sve komentare