To je to što me zanima!

Zamjenu za Ronalda Man. United našao u Argentini

Alexis Sanchez je 19-godišnji veznjak Udinesea, koji je dosad bio na posudbi u River Plateu. Alex Ferguson je još u svibnju poslao ponudu za njega
Vidi originalni članak

Bilo je to prije neka dva mjeseca. ManU se nije samo raspitivao, dali su konkretnu ponudu. No ona nije zadovoljila ni Udinese ni Alexisa, pa smo je odbili, rekao je Fernando Felicevich, agent talentiranog 19-godišnjaka. Izvještaji iz Argentine kažu kako je mladi Čileanac bio ponajbolji igrač River Platea prošle sezone, u kojoj je slavni argentinski klub posao prvak države.
Iako je pod ugovorom s Udineseom, Alexis Sanchez nikada dosad nije igrao u Europi. Talijani su ga ostavili na posudbi dok ne sazrije. Sada su ga pozvali da im se priključi. Dakle, momak je sazrio? Njegov agent ipak ostavlja prostor za 'manevar'.
- Bit će ovo prvi put da je Alexis tako daleko od kuće, od obitelji. I zato tek treba vidjeti kako će se snaći u europskom nogometu, kaže Felicevich. Njegov će pulen se pripremama Udinesea priključiti uskoro, a ukoliko ga Alex Ferguson bude toliko želio, morat će platiti najmanje 20 milijuna eura. Na toliko Talijani procjenjuju vrijednost igrača koje engleski mediji vide kao zamjenu za Cristiana Ronalda, koji je sve bliže odlasku.

TKO JE "NOVI RONALDO"?
Alexis Alejandro Sánchez Sánchez će 20 godina napuniti 19. prosinca. U domovini ga zovu El Niño Maravilla (Čudesni dječak), igra na poziciji krila ili napadača i slovi za jednog od najboljih mladih igrača Južne Amerike. Za Čile je igrao 11 puta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare