To je to što me zanima!

Zaniolo: Modrić mi je poslao poruku, bila mi je to velika čast

Modrića je susreo nekoliko puta i jednom ga pitao dres, a onda je naš kapetan pokazao veliko srce i poslao mu poruku kada se ozlijedio početkom godine. 'Bila mi je to velika čast', priča Romin dragulj
Vidi originalni članak

Nicolo Zaniolo (20) zvijezda Rome i najperspektivniji talijanski veznjak trenutno je u problemima zbog ozljede koju je zaradio početkom godine. Naime, zbog nje još uvijek ne igra, niti će zaigrati još nekoliko mjeseci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nastradali su mu križni ligamenti, a u teškim trenucima utješio ga je hrvatski veznjak i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić. 

- Modrić mi je poslao poruku odmah nakon što sam zaradio ozljedu. Dva puta smo se susreli i tražio sam ga dres. Javio mi se i to mi je bila velika čast, dobiti poruku od igrača poput njega", kazao je član Rome.

PRISJETILI SE DANSKE 'Luka si ne bi oprostio da smo ispali, a da nije opet zapucao' POLICAJAC GA VIDIO Modrić otišao na ulicu po loptu, policajac mu zaprijetio kaznom

U aktualnoj sezoni Zaniolo je za Romu odigrao 24 utakmice i zabio šest golova uz dvije asistencije. U Romu je stigao 2018. godine iz Intera, a već je postao jedan od ključnih igrača i cijela Italija u njemu vidi velik  talent. 

TU SU I PSG, ARSENAL, JUVE Izašli novi gostujući dresovi? Real je u rozom, a United siv

Idi na 24sata

Komentari 4

  • pero132 22.04.2020.

    ovaj dio svijeta nikada više takvog igraća neće imati...sjetite se kad je prije Modrića zadnji puta vezi igrač dobio zlatnu loptu a budete skupa samnom još jako dugo čekali da je opet veznjak dobije...još da je iz ovog dijela Europe skoro pa nemoguće više ikad...

  • juniorx1 21.04.2020.

    Nismo ni svjesni kakvog igrača imamo i koliko je cijenjen u svijetu..neki dan su Grujića (srpski reprezentativac) pitali s kim bi volio igrati u veznoj liniji,tip je bez razmisljanja rekao "Modrić jer je doktor fudbala".

Komentiraj...
Vidi sve komentare