To je to što me zanima!

Zanoški i Kelava penalima su osigurali 10.000 kuna za djecu

Za svaki zabijeni gol hokejaš Tom Zanoški donirao je tisuću kuna, a isto toliko dao je i Ivan Kelava za svaki obranjeni penal. Novac će biti namjenjen potrebitima
Vidi originalni članak

Dok je većina Dinamove momčadi u četvrtak poslijepodne razveseljavala djecu u domu u Selskoj, negdje u isto vrijeme na pomoćnom terenu u Maksimiru golman Ivan Kelava je također sudjelovao u plemenitoj akciji.

Na Hitrec-Kacijanu Kelava je zajedno s hokejašem Medveščaka Tomom Zanoškim raspucavao penale s ciljem prikupljanja donacija za humanitarnu zakladu '10 goals'. Organizator Zanoški na sebe je navukao Dinamovu majicu te s bijele točke upošljavao Kelavu, koji je nosio dres 'medvjeda'.

Za svaki zabijeni gol Zanoški je izdvojio tisuću kuna, a isto toliko i Kelava za svaki obranjeni penal. Konačno je skupljeno 10.000 kuna donacija, koja će biti namjenjena dječjim domovima, mladim sportašima i obiteljima slabijeg imovinskog statusa. 

- Hvala svima koji su došli, koji su podržali moju zakladu i koji će donacijom svojih sredstava razveseliti mnogo mladih, ali i one kojima će ova sredstva donijeti veselije i toplije blagdane. Hvala i Ivanu Kelavi i igračima Dinama što su se uključili u akciju - rekao je Zanoški.

Svoj doprinos dali su i Nika Fleiss, Dubravko Šimenc te Josip Pavić, koji su također pomogli donacijama.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 07.12.2012.

    kak je kelava mogo išta dat,kad nezna penala obranit..??

  • mik 07.12.2012.

    Kelava bi se trebao profesionalno baviti humanitarnim radom, a nogometa se ostaviti jel se samo sramoti !

  • FAQ 07.12.2012.

    Jako lijepo, samo trebalo bi to češće, a ne samo za blagdane. Nije da nemaju... ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare