To je to što me zanima!

'Žao mi je što me suigrači nisu podržali, no to je sada iza nas'

U razgovoru za SN Danijel Pranjić dotaknuo se bivšeg izbornika Štimca i Sammira. Kaže kako je oduševljen Nikom Kovačem koji ga podsjeća na Louisa van Gaala...
Vidi originalni članak

Ne znam zašto me Štimac prekrižio, vjerojatno jer sam 2004. otišao u Dinamo umjesto u Hajduk. Nisam tražio razgovor s njim nakon što me se odrekao, a nakon što je pozvao Sammira odlučio sam da neću više igrati dok je on izbornik, rekao je Danijel Pranjić u razgovoru za Sportske novosti.

Dodao je i kako ga Niko Kovač podsjeća na Louisa van Gaala te otkrio što mu je najteže palo nakon što se pobunio protiv Sammirova poziva u reprezentaciju.

- Najviše mi je bilo žao što nitko od suigrača nije stao iza mene iako su mnogi razmišljali kao ja, no nikome ništa ne zamjeram. Olić je jedini koji mi se javio.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • robert borić 24.11.2013.

    ne znam da li je ovo istina,ali ako je razlog sammir što ti nisi htio igrati dao bog da ti karijera sutra završila,nadam se da je ovo nekakva laž novinarska,a i ostali igrači ako su tako razmišljali nek idu u milu materinu,jer repka predstavlja hrvatsku i njezine građane,pa ko god oni bili,nije vaše da odlučujete ko će da igra

  • zmijonosac 24.11.2013.

    Jezik za zube i niži kilometre Brazil je tisuće kilometara daleko.

  • Bad Blue Boy 24.11.2013.

    ajmooo pranja...pokazi im...

Komentiraj...
Vidi sve komentare