To je to što me zanima!

Zapalila je plesni podij, ali želi opet u UFC: Vatra gori u meni

Paige Vanzant nije uspjela pobijediti u "Plesu sa zvijezdama", a odmah nakon popularne američke emisije najavila je kako se želi što prije vratiti borbama
Vidi originalni članak


Američka UFC borkinja Paige Vanzant (22), koja je uzela pauzu i oktogon zamijenila plesnim podijem, osvojila je drugo mjesto u popularnoj američkoj emisiji "Ples sa zvijezdama". 

- Ovo ću zauvijek pamtiti. Zahvalna sam što sam dobila šansu. Ovo je nevjerojatno - rekla je Paige, koja je u djetinjstvu trenirala ples pa slučajno ušla u dvoranu u kojoj je bio MMA trening. 

Bila je to ljubav na prvi pogled. 

- Sretna sam što sam se okušala u plesu, ne bih to mijenjala ni za što. Predstavila sam sebe i ono što radim u najboljem svjetlu i ne žalim ni za čime. No sad se  želim vratiti u kavez - rekla je Vanzant za MMAJunkie.

- Osjećam da u meni gori vatra. Spremna sam se opet boriti. Bila sam daleko od UFC-a u posljednje vrijeme. Predugo. Želim što prije borbu. Menadžer me smiruje, ali ja ne mogu čekati. Nedostaje mi UFC - dodala je Paige, koja je u slamka kategoriji krenula s četiri pobjede u nizu da bi izgubila od iskusne Rose Namajunas.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • navrhbrdavrbamrda 25.05.2016.

    ma ja joj garantiram uspjesnu karijeru u porno svijetu!!

  • aaerts 25.05.2016.

    pejđ fazan

Komentiraj...
Vidi sve komentare