To je to što me zanima!

Zapalili mu dva auta: Kome je nogometni trener stao na žulj?

MOTIVI PALEŽA Dvaput u manje od mjesec dana treneru Tomislavu Ivkoviću gorio je automobil. Tvrdi da ne zna tko mu želi nauditi i da nema neprijatelja
Vidi originalni članak

Šok i nevjerica, gotovo je jedini komentar koji se u četvrtak mogao čuti od nogometnog trenera Tomislava Ivkovića (55). 

Ni ne čudi, s obzirom na to da mu je netko drugi put u manje od mjesec dana namjerno zapalio automobil. Svoj Ford Focus u plamenu je ugledao u srijedu oko 19.40 sati. Auto je bio na parkiralištu ispred stana u Ulici Oboj u Maksimiru, gdje žive njegova bivša supruga i djeca.

Policija je utvrdila da je auto zapaljen otvorenim plamenom, što znači da počinitelj prethodno vozilo nije polio benzinom kako bi izazvao požar. 

- Osjećam se kao šef Cosa Nostre. Više ne znam što bih rekao ni mislio. Sad je planuo drugi auto, teško mi je vjerovati da u tri tjedna netko može nešto tako napraviti. Pa nemam pojma, više nisam normalan. Jedino što me brine to su moja djeca, ništa drugo - rekao je Ivković u srijedu za RTL.

Blizak sa Zdravkom Mamićem

Dvadesetak dana ranije netko je benzinom polio i zapalio i Ivkovićev Volkswagen Passat.

- Taj auto ne vozim već četiri godine, vozi ga moja bivša supruga Tihana, a u tom stanu nisam već šest mjeseci – rekao je tada Tomislav Ivković.

Prvi se put nagađalo da se možda netko zabunio i da je Ivković bio kolateralna žrtva. Međutim, nakon drugog paleža neminovno je da su Ivković ili netko iz njegovog okruženja nekome stali na žulj.

U kriminalnome miljeu takav modus operandi uobičajeno se shvaća kao upozorenje zbog neriješenih dugova ili mutnih poslova. Ivković tvrdi da takvih “repova” nema iza sebe i da nema ideju tko bi mu želio nauditi.

Sportska karijera bez mrlje

– Da imam ideju o kome i čemu je riječ, onda bih to riješio – kaže trener.

Navodno mu nitko otvoreno ne prijeti ili barem takve navode nije želio podijeliti s istražiteljima. U kuloarima se mogu čuti nagađanja da Ivković ima problema s dugovima i izborom društva.

Navodno je blizak i sa Zdravkom Mamićem, prvim čovjekom Dinama. U mladosti se družio i s ubijenim nogometnim menadžerom Dinom Pokrovcem. U golmanskoj karijeri najpoznatiji je po obranjenom penalu Diegu Maradoni na Svjetskom prvenstvu 1990. u Italiji.

Trenersku karijeru počeo je 2009. kao pomoćnik Cice Kranjčara u iranskom Persepolisu. Nakon toga kratko je vodio Međimurje, a zatim četiri godine Lokomotivu, u kojoj je lani dobio otkaz.

Iza sebe ima buran ljubavni život. S bivšom suprugom Tihanom Zrnić ima dvije kćeri, a iz kratke veze s televizijskom voditeljicom Karmelom Vukov Colić ima sina. 

Prije Zrnić se dvaput ženio, jednom za Portugalku, a drugi put za Beograđanku. Tihana i Karmela bile su trudne istodobno. Upravo je Karmelu tražio broj telefona njezine kolegice Tihane Zrnić, pod izlikom da mu broj treba za Kranjčara.

Pukla ljubav

Ivković i Tihana kažu da nisu zajedno sedam godina. Za to se doznalo tek nakon prvog paleža

Dva požara u tri tjedna

Ford Focus mu je gorio u srijedu, a Passat prije dvadesetak dana

Idi na 24sata

Komentari 41

  • rođo101 27.03.2016.

    pa prvi put im je dao do znanja da nisu naudili njemu nego njegovoj bivšoj,a ovo sad su ljudi samo ispravili grešku!

  • savjest1234 26.03.2016.

    nek provjere koliko provizije uzima na crno od igrača,jedna vrsta ucjene ako nedaš u džep ne igraš

  • delboy44 25.03.2016.

    pa na galvi mu se vidi da je prevara. kaze on jucer 'nema veceg obiteljskog covjeka od mene'....hahhaha....3 djece sa dvije zene a sa nijednom u braku. strasno. kakve budale danas misle da su pametni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare