Obavijesti

Sport

Komentari 41

Zapalili mu dva auta: Kome je nogometni trener stao na žulj?

Zapalili mu dva auta: Kome je nogometni trener stao na žulj?
1

MOTIVI PALEŽA Dvaput u manje od mjesec dana treneru Tomislavu Ivkoviću gorio je automobil. Tvrdi da ne zna tko mu želi nauditi i da nema neprijatelja

VIDEO

Šok i nevjerica, gotovo je jedini komentar koji se u četvrtak mogao čuti od nogometnog trenera Tomislava Ivkovića (55). 

Ni ne čudi, s obzirom na to da mu je netko drugi put u manje od mjesec dana namjerno zapalio automobil. Svoj Ford Focus u plamenu je ugledao u srijedu oko 19.40 sati. Auto je bio na parkiralištu ispred stana u Ulici Oboj u Maksimiru, gdje žive njegova bivša supruga i djeca.

Policija je utvrdila da je auto zapaljen otvorenim plamenom, što znači da počinitelj prethodno vozilo nije polio benzinom kako bi izazvao požar. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Osjećam se kao šef Cosa Nostre. Više ne znam što bih rekao ni mislio. Sad je planuo drugi auto, teško mi je vjerovati da u tri tjedna netko može nešto tako napraviti. Pa nemam pojma, više nisam normalan. Jedino što me brine to su moja djeca, ništa drugo - rekao je Ivković u srijedu za RTL.

Blizak sa Zdravkom Mamićem

Dvadesetak dana ranije netko je benzinom polio i zapalio i Ivkovićev Volkswagen Passat.

- Taj auto ne vozim već četiri godine, vozi ga moja bivša supruga Tihana, a u tom stanu nisam već šest mjeseci – rekao je tada Tomislav Ivković.

Prvi se put nagađalo da se možda netko zabunio i da je Ivković bio kolateralna žrtva. Međutim, nakon drugog paleža neminovno je da su Ivković ili netko iz njegovog okruženja nekome stali na žulj.

U kriminalnome miljeu takav modus operandi uobičajeno se shvaća kao upozorenje zbog neriješenih dugova ili mutnih poslova. Ivković tvrdi da takvih “repova” nema iza sebe i da nema ideju tko bi mu želio nauditi.

Sportska karijera bez mrlje

– Da imam ideju o kome i čemu je riječ, onda bih to riješio – kaže trener.

Navodno mu nitko otvoreno ne prijeti ili barem takve navode nije želio podijeliti s istražiteljima. U kuloarima se mogu čuti nagađanja da Ivković ima problema s dugovima i izborom društva.

Navodno je blizak i sa Zdravkom Mamićem, prvim čovjekom Dinama. U mladosti se družio i s ubijenim nogometnim menadžerom Dinom Pokrovcem. U golmanskoj karijeri najpoznatiji je po obranjenom penalu Diegu Maradoni na Svjetskom prvenstvu 1990. u Italiji.

Trenersku karijeru počeo je 2009. kao pomoćnik Cice Kranjčara u iranskom Persepolisu. Nakon toga kratko je vodio Međimurje, a zatim četiri godine Lokomotivu, u kojoj je lani dobio otkaz.

Iza sebe ima buran ljubavni život. S bivšom suprugom Tihanom Zrnić ima dvije kćeri, a iz kratke veze s televizijskom voditeljicom Karmelom Vukov Colić ima sina. 

Prije Zrnić se dvaput ženio, jednom za Portugalku, a drugi put za Beograđanku. Tihana i Karmela bile su trudne istodobno. Upravo je Karmelu tražio broj telefona njezine kolegice Tihane Zrnić, pod izlikom da mu broj treba za Kranjčara.

Pukla ljubav

Ivković i Tihana kažu da nisu zajedno sedam godina. Za to se doznalo tek nakon prvog paleža

Goran Stanzl/Pixsell

Dva požara u tri tjedna

Ford Focus mu je gorio u srijedu, a Passat prije dvadesetak dana

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener