To je to što me zanima!

Zapinju pregovori Luke i Reala: 'Modrić ne pristaje na uvjete koje mu nude u Madridu...'

U procesu dovođenja Kyliana Mbappea Real sada mora paziti na svaki euro, pa će probati isti prištedjeti i na plaći svog ponajboljeg igrača. Ali za dobre stvari treba dobro i platiti. U Realu to valjda znaju
Vidi originalni članak

Luka Modrić u Real Madridu i dogodine? Vjerojatno nema tog navijača "kraljevskog kluba" koji ne bi to htio, vjerojatno ni zaposlenika u madridskom klubu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ali, pregovori Reala i hrvatskog kapetana ne idu baš tako glatko. Modriću, zna se, aktualni ugovor istječe na kraju sezone, a novi se dogovor još čeka. Pouzdani novinar Gianluca di Marzio tvrdi da je problem - plaća.

MAESTRO Marca hvali čudesnog Luku: Trči više od svih s 36 godina, vlada i dalje - treba provjeriti rodni list! VIDEO Profesor Luka i 'ubojica' Karim: Pogledajte kako su Modrić i Benzema dokrajčili Chelsea

- Oni u klubu koji žele da Modrić ostane postaju nestrpljivi, jer ugovor s Realom mu završava za samo dva i pol mjeseca, a još nema dogovora o produljenju - tvrdi Di Marzio.

- I Real i Modrić žele nastavak suradnje, ali problem je razlika u plaći, odnosno između onog što Modrić traži i onoga što mu je Real voljan ponuditi. Modrić i njegovi agenti žele da se plaća hrvatskoj legendi Reala vrati na iznos koji je bio prije smanjenja zbog korona-krize. Modrić je, naime, do proljeća 2020. i velikog rezanja troškova zbog ogromnih gubitaka prouzrokovanih lockdownom i neigranjem zarađivao 12,5 milijuna eura godišnje. Tada je pristao na smanjenje od 10 posto.

U procesu dovođenja Kyliana Mbappea Real sada mora paziti na svaki euro, pa će probati isti prištedjeti i na plaći svog ponajboljeg igrača. Ali za dobre stvari, a s Lukom se u Realu i dalje događaju, treba dobro i platiti. U Realu to valjda znaju ako ne misle izgubiti igračinu...

Idi na 24sata

Komentari 60

  • 12.04.2022.

    vi mediji ste već 50 puta prodali i produžili ugovor Modriću

  • 12.04.2022.

    Dobar je i za svjedoka na sudu ako šta triba brzinski zaboraviti, neka mu i tu uslugu stave u aneks ugovora.

  • dežurović 12.04.2022.

    Jedna od bitnijih poluga ekipe ali treba uzeti u obzir da ima 37-38 godina i da će u jednom trenutku forma početi padati, samim tim trener će ga dozirati i neće igrati sve utakmice. U Realu su toga svjesni i ne žele izdvojiti toliki novac za nekog tko neće igrati svaku utakmicu. Naravno, imamo primjere ostalih grijača klupe koji zarađuju ogroman novac ali nije ista situacija. Za Modrića je najbolje da uzme 10ak mil za godinu dana i povuče se u stilu u RMD, a ne da luta po nekim drugim klubovima zbog 1 ili 2 mil EUR.

Komentiraj...
Vidi sve komentare