To je to što me zanima!

Započeo remont: Xabi Alonso se oprostio od reprezentacije

Iako španjolska Marca navodi kako je takvu odluku Alonso donio i prije početka prvenstva, za vjerovati je kako su upravo nastupi na brazilskom turniru pravi razlog
Vidi originalni članak

Krah španjolske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu mnogi su označili kao kraj ere jedne od najvećih dominacija koja je ovoj nogometnoj sili donijela dva europska i jedan svjetski naslov u nizu. Mnogi su se nakon loših utakmica u Brazilu složili kako 'furiji' treba remont, a prvi korak u tom pravcu najavio je veznjak Real Madrida, Xabi Alonso, koji je najavio oproštaj od reprezentativnog dresa. 

Iako španjolska Marca navodi kako je takvu odluku Alonso donio i prije početka prvenstva, za vjerovati je kako su upravo nastupi na brazilskom turniru pravi razlog odlaska iz nacionalne momčadi

Jedan od stupova španjolske momčadi, 32-godišnji Alonso nastupao je u nacionalnom dresu na tri SP-a, dva EP-a te jednom Konfederacijskom Kupu. Odigrao je 113 utakmica, zabio 16 golova, a od sada će se posvetiti samo svojim igrama u Real Madridu s kojim ima ugovor do 2016. godine, no vodstvo 'los blancosa' već je najavilo produljenje istog. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • strmi007 21.06.2014.

    Legenda!ali mislim da će vjerojatno još i Xavi/Villa isto reći zbogom repki

  • 21.06.2014.

    Nicija ne gori vjecno.

  • Maldini3 21.06.2014.

    Pa covjek je prije SP dao intervju za Marcu i rekao je da ce se oprostiti nakon SP, sta vi mislite da ga je ovo toliko dotuklo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare