To je to što me zanima!

Zar je Hajduk iz Osijeka? Još samo nedostaje da presele klub

ČUDNO Hajduk ima jaku navijačku bazu u Slavoniji, ali je malo čudno da su v.d. predsjednica pa novi šef, možda i trener, svi iz grada na Dravi
Vidi originalni članak

Predsjednika Hajduka poznajem godinu dana, otkad me pokušao ‘vrbovati’ za Osijek. Posljednjih 20-ak godina nisam previše ni igrao ni radio u Hrvatskoj, ne znam ni što se sve događa u Hajduku, ali spreman sam ozbiljno razgovarati, kaže Nenad Bjelica.

S Ivanom Kosom već je razgovarao, a do sastanka u četiri oka doći će tek nakon što u Poljudu odluče žele li uopće mijenjati trenera. A prema svemu sudeći - hoće.

- Da, Kos me nazvao, razgovarali smo telefonski i rekao mi je da prvo u petak treba završiti sve oko sportskog direktora, da će s njim odlučiti što će biti s trenerom Burićem i da će mi se, ne bude li on više trener, javiti opet - rekao je Bjelica, koji je posljednji posao imao u talijanskoj Speziji.

Nakon predsjednika koji nije navijač, Splićani bi mogli dobiti i trenera koji ne navija za Hajduk.

Osječki krug na Poljudu?

- Trenirao sam Wolfsberger, bečku Austriju i zatim Speziju, a ni za jedan od tih klubova ne navijam. Nije mi važno koji me klub zove, ja sam profesionalac i spreman sam raditi ondje gdje me pozovu, s onim s kim se dogovorim - ističe Bjelica.

Osječanin je, kao i novi predsjednik, kao i bivša privremena predsjednica. I, baš kao i oni, u svakom će trenutku istaknuti Hajdukovu važnost i veličinu.

Slišković još čeka poziv

- S Hajdukom sam već surađivao kad im je trebalo dati neke savjete o pojedinim igračima - otkrio je Bjelica.

Kako se čini, ako ne dođe do nekog preokreta i Burić ipak ostane na klupi, Bjelica je prvi i najveći favorit za novog trenera Hajduka. Izvori s Poljuda kažu kako je najozbiljniji protukandidat Blaž Slišković.

Međutim...

- Ne mogu govoriti jesam li zainteresiran za posao u Hajduku kad me nitko s Poljuda još nije nazvao. Nikakvoga kontakta do sada nije bilo - kaže Baka.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Pobotchnick Leeyoobo 27.05.2016.

    ipak bi volija da baren pricjednik i trener budu splićani. kmečanje je postalo ajdučki brend i nije dobro za ajduka da ga vode normalni ljudi. ajduku i dalje tribaju ljudi koji će lupiti šakon o stol i ako triba, pisat žalbu vakuli na lošu prognozu i opaliti prigodni prosvid na rivi.

  • nokia004_1 27.05.2016.

    Ziveo Hajduk! Ponos i dika osnivaca i grada Splita.

  • strmi007 27.05.2016.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare