To je to što me zanima!

Zaradu od Modrića Tottenham će potrošiti na Joea Colea (29)

Kako se početak sljedeće sezone bliži, tako su engleski mediji sve raspisaniji o novoj destinaciji Luke Modrića. Po njima, Luka odlazi, a u Spurse dolazi Joe Cole
Vidi originalni članak

Luka Modrić je prema pisanju engleskih medija na izlaznim vratima Tottenhama. Njegov odlazak s White Hart Lanea ovog ljeta je siguran ako je vjerovati medijima na Otoku. Jedina nepoznanica jest cijena i novi klub hrvatskog playmakera. Spursi ga sigurno neće dati ispod 30-ak milijuna eura, a Daniel Levy i Harry Redknapp već traže zamjenu na njegovoj poziciji.

Redknapp navodno već ima plan gdje će potrošiti novac od zarade na Luki, a prva želja je Joe Cole iz Liverpoola. Bivši engleski reprezentativac posljednjih je sezona u velikom padu i vrlo rado bi se vratio pod pasku Redknappu, treneru koji ga je otkrio u West Hamu. Cole je u svojoj prvoj sezoni u dresu Liverpoola samo devet puta startao u prvih 11, a u debiju protiv Arsenala je zaradio crveni karton. U Liverpoolu su shvatili svoju pogrešku i pustili bi ga daleko ispod cijene, a Tottenham je trenutačno najrealnija destinacija. Luka je, pak, najbliži Chelseaju i Manchester Untiedu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Marin16 05.06.2011.

    samo je pitanje vremena kad ce luka potpisati za neki od top klubova, koga cete onda crniti? kao da je luka kriv sto novinari stalno pisu o njemu..

  • alex10 05.06.2011.

    hahaha...ovaj Harry Redknapp je istinski idot i pijanac..radi još jedan veliki transfer dovodi joea colea...samo nek proda modrića i balea, pa bi mogao skupit dovoljno novca za starački dom!!

  • Superteška 05.06.2011.

    Tko će ga kupiti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare