To je to što me zanima!

'Zaražena sam, ali zasad nema simptoma. Ljudi, budite doma'!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Imam dvije vijesti: osjećam se dobro i asimptomatična sam, ali da... Pozitivna sam na korona virus. Hvala vam na brizi i čuvajte se, ostanite doma, kaže Ruganijeva djevojka.
Vidi originalni članak

Kada je doznao da je zaražen korona virusom Juventusov nogometaš Daniele Rugani (25) odlučio je ostati u izolaciji tamo gdje se zatekao, u klupskom trening centru, da ne zarazi svoju djevojku Michelu Persico (29). Na žalost, bez efekta...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Michela je u ponedjeljak navečer preko svog Instagram profila objavila da je nakon testiranja doznala kako je i ona zaražena virusom COVID-19. U Italiji je tim virusom dosad zaraženo 27.980 osoba, uz 2.158 preminulih.

- Bila sam strahovito uplašena kada sam čula da je Daniele pozitivan na virus, ali u međuvremenu smo svi puno bolje upoznati sa ovo  pandemijom pa sada, kada znam da sam i ja zaražena, puno manje brinem - kaže Michela Persico.

- Daniele ima blagu temperaturu, a ja sam zaražena, ali i asimptomatična. Osjećam se dobro. Ovo je još jedan signal za sve... Budite oprezni jer: ne morate imati simptome da biste bili zaraženi, a možete zaraziti mnoge oko sebe! - upozorava Michela.

- Hvala vam na brizi i čuvajte se. Ostanite kod kuće! Svi poštujmo pravila i svi ćemo zajedno proći ovu pandemiju. Čuvajte se. Ostanite doma! - poručila je Ruganijeva djevojka Michela Persico.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Antifašistički Hajduk1 18.03.2020.

    Sva ju je korona napuvala A jadna

  • DeGogi 17.03.2020.

    Taj Virus mora da je stvarno jako opasan - plucha su joj se skroz napuhala, malo fali a ne puknu.

  • 17.03.2020.

    ona super komad a vidi njega na što liči, ne, uopće nije sponzoruša..samo lova i možeš imat skoro svaku, nema veze ako ličiš na klempouhog jazavca

Komentiraj...
Vidi sve komentare