To je to što me zanima!

Zasluženo su na vrhu: Nisam imao mira nakon OI u Londonu

Cernogoraz i Perković izabrani su za sportaše godine u tradicionalnom izboru Sportskih novosti. Momčad godine su vaterpolisti, a ekipa godine rukometašice
Vidi originalni članak

Nisam mogao niti sanjati da ću jednog dana stajati na ovome mjestu. Ovo je kruna moje karijere, rekao je Giovanni Cernogoraz (30). Olimpijski pobjednik u trapu izabran je za sportaša godine u tradicionalnom izboru Sportskih novosti. Popularni konobar iz istarskog Novigrada bio je jedna od zvijezda proteklih Igara u Londonu.

- Nakon OI-ja nisam imao mira. Stalno su stizali pozivi za intervjue, slikanja. Sad me zovu na razne manifestacije i dodjele nagrada - izjavio je.

Sandra Perković dominirala je ove godine u disku. Osvojila je europski naslov, pobjedu u Dijamantnoj ligi, ali i zlato na Olimpijskim igrama.

- Ova nagrada je velik poticaj za dalje - rekla je.

Vaterpolisti, olimpijski pobjednici, uvjerljivo su osvojili naslov u konkurenciji momčadi godine, a rukometašice su najbolja ekipa 2012. Nagradu za fair-play dobila je Antea Šimleša (14), koja je posudila svojega konja protivnici na natjecanju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • WOMANIZER 26.12.2012.

    čestitke, stvarno su nevjerojatni i zaslužili su to!

  • monkey56777 25.12.2012.

    svaka čast, odličan izbor....ali barem ste mogli staviti sliku naših rukometašica a ne britanskih :)

  • bbbdado 25.12.2012.

    Upravo tako, zasluženo na vrhu, pravi izbor

Komentiraj...
Vidi sve komentare