To je to što me zanima!

Zastava od 200 metara, šeici, Knoll Doll... Danas je moderno navijati za Hrvatsku i 'vatrene'

Baš poput nogometaša, naši su navijači u Katru pokazali da su ponajbolji na svijetu. Opet. I baš je moderno navijati za Hrvatsku
Vidi originalni članak

Prvoga dana, uoči prve utakmice "vatrenih", pojavili su se muškarci odjeveni poput šeika, sa šahovnicom! Ma, kakvi frajeri, kakav spektakl, vrh! Odmah je svima postalo jasno: ako hrvatski nogometaši i ne naprave ništa, navijači će osvojiti svijet.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VATRENI FEŠTALI I U AVIONU:

Ubrzo se ukazala i Ivana Knoll. I jednakom brzinom kojom je vjerno mijenjala opravice s crveno-bijelim kvadratićima, rasla joj je popularnost. U desecima tisuća dnevno. Na kraju je od 600.000 pratitelja, s koliko je došla na SP u Katar, Knoll Doll (to joj je ime Instagram profila) kući otišla s 3,2 milijuna pratitelja! Šarmirala je cijeli svijet, na kraju i završila u emisiji kod Piersa Morgana! Apsolutna prvakinja.

A onda je tu i zastava. Ona od 200 metara, koju su navijači na nemoguće načine prevozili do Rusije pa do Katra, nekoliko puta šivali jer se podrapala, a u Dohi su njom nabrijavali i motivirali igrače mašući svako jutro uoči utakmice na plaži ispred hotela "vatrenih".

I premda je bilo jako komplicirano i skupo doći u Katar i boraviti ondje, i premda su i Maroko i Argentina i Brazil imali puno više navijača, hrvatski su navijači još jednom oduševili. Bez onih huligana iz klupski obojenih takozvanih navijačkih skupina, bez ijednog izgreda ili incidenta, prenijeli su svijetu prekrasnu sliku ljudi koji vole svoju domovinu i reprezentaciju.

A tom su ljubavlju zarazili i strance, kockasti je dres zadnjih godina sve traženiji, sve su češći prizori Azijaca, Afrikanaca, Amerikanaca... kako se šepure u hrvatskom dresu, najčešće Modrićevu. Naučili su u Katru i pokoju hrvatsku navijačku pjesmu. Jer navijati za Hrvatsku danas je moderno. U cijelom svijetu...

SPEKTAKULARAN DOČEK VATRENIH:

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Ivoivic3 19.12.2022.

    Da si stavija 1000 na argentinu sad bi bija bogatas

  • Dajte me,najte... 19.12.2022.

    Daj zamislite,nakon mjesec dana,na +30 stupnjeva,kada je skinula one pripijene i usmrđene guzne naplatke ispod tajica,kaj je nosila od 0-24,radi naslikavanja,na kaj joj sad to liči??

  • Vjevegrica 19.12.2022.

    agentica Knoll

Komentiraj...
Vidi sve komentare