To je to što me zanima!

Zašto Benzema godinama igra s povezom? Vuče bizarnu ozljedu

Naizgled bezazleni klizeći start završio je kobno za mali prst francuskog napadača u utakmici u siječnju 2019., a otad ga nije ispravio. Neki misle da se radi o praznovjerju, ali očito je da mu zavoj ne smeta
Vidi originalni članak

Real Madrid gostovao je kod Betisa 13. siječnja 2019., Marc Bartra u 45. minuti uklizao je Karimu Benzemi (34) i odnio mu loptu, a francuski napadač nezgodno je pao na ruku.

Slomio je mali prst na desnoj ruci, a liječnici su mu ga na terenu probali namjestiti ga. Tko je proživio takvu ozljedu, zna koliko je to bolno. Benzemi ga nisu mogli vratiti na mjesto.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Video Benzemine ozljede možete pogledati OVDJE.

Iz Reala su mu poručili da će ga operacija ostaviti dva mjeseca izvan terena. Odlučio je čekati kraj sezone i otišao pod nož, no nije dao dovoljno vremena prstu da zacijeli i nosio je bandažu.

Kost je zarasla ukrivo, bol je nestala, a Benzema je nastavio zabijati. Čak štoviše, sa zavojem je postajao još ubojitiji pred golom pa mnogi navijači misle da je praznovjeran što ga i dalje nosi i odgađa operaciju više od tri godine. O novom će zahvatu razmišljati pred kraj karijere.

Takva bandaža, inače, stoji oko 40 eura, a sličan nosi i napadač Atlética Luis Suárez, ali iz potpuno drugih razloga, kako bi zaštitio narukvicu i fotografije članova obitelji.

Benzemine golgeterske brojke ove sezone zastrašujuće su. Zabio je 41 gol u 41 utakmici u svim natjecanjima, u Ligi prvaka čak 14 u deset utakmica, devet u zadnje četiri.

Mnogi kažu da mu Zlatna lopta ne može izmaknuti, Real je milimetar do naslova prvaka, a u uzvratu polufinala Lige prvaka treba nadoknaditi gol zaostatka protiv Manchester Cityja iduću srijedu. Uz krcati Santiago Bernabeu i raspoloženog Benzemu, to se ne čini nemoguće.

POGLEDAJTE I ZVIJEZDE VRIŠTE S DARKOM STOŠIĆEM: 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MateCro 28.04.2022.

    I ja nosio mjesec dana zavoje na desnoj šaci, za sve su krive Lidija i Knoll što dijele provokativne fotografije.

  • Veteran❤🇭🇷💝 28.04.2022.

    Znamo ozlijedio mali prst pa se napravila deformacija jbg

Komentiraj...
Vidi sve komentare