To je to što me zanima!

'Zašto sam napustio Arsenal? Jer želim osvajati naslove...'

Čileanac je ove zime Arsenal zamijenio Manchester Unitedom, a u razgovoru s legendom 'topnika' jasno je naznačio da 'crvene vragove' smatra najvećim klubom u Engleskoj
Vidi originalni članak

Ne govorim to zato što sam ovdje, iskren sam i nikad ne lažem, ali mislim da je Manchester United najveći klub u Engleskoj. Mislim to oduvijek, rekao je Alexis Sanchez Thierryju Henryju u razgovoru za Sky.

Čileanac je ove zime Arsenal zamijenio Manchester Unitedom, a u drugom pravcu otišao je Henrik Mhitarjan. Legendi Arsenala ipak je priznao da je njegov bivši klub također engleski velikan.

- U Engleskoj je puno velikih klubova, a Arsenal svakako spada u tu skupinu. No došavši ovdje shvatio sam koliko je Manchester United velik, a kad gledam ovaj grb znam da sam došao u klub koji mora osvojiti sve naslove za koje se bori. Došao sam na Old Trafford osvajati naslove. Arsenal sam napustio jer sam želio napredovati kao igrač, učiti i stjecati iskustvo u novom klubu - priča Alexis i nastavlja s hvalospjevima na račun svog novog kluba:

- United je veličanstven klub na globalnoj razini. Došao sam tu osvojiti sve što se može, inače ne bih ni potpisao za ovaj klub.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • POTYAM 10.02.2018.

    Majstore onda si mogao doc i u hrvatsku da osvojis koji posto taj nema skoro niko od igraca u boljim klubovima

  • ivan113 10.02.2018.

    Pa bas se i nisi usrecio nesto..

  • bos_tom 10.02.2018.

    Otisao bi ti i u Metalac iz Zivinica da su ti ponudili tolike novce. Da si htio trofeje otisao bi u Bayern koji te htio dovesti ali ni u ludilu ti nije htio dati toliku placu. Otisao si za novcima i mislim sto si osvojio trofeja da si osvojio... s ovim ManU neces nista osvojitu

Komentiraj...
Vidi sve komentare