To je to što me zanima!

'Zašto se Juventus odrekao Mandže? To je velika greška'

To se mora naglasiti. Ne znam tko je kriv za takvu odluku, ali pogriješili su što su se riješili Mandžukića, rekao je bivši talijanski nogometaš Francesco Graziani...
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić (33) napustio je Juventus u zimskom prijelaznom roku i to nakon velike muke koju je prošao. Nije igrao u jesenskom dijelu sezone jer ga je trener Maurizio Sarri otpisao i jedini logičan rasplet bio je njegov odlazak. Spominjao se Manchester United, ali na kraju je sreću pronašao u Al-Duhailu u Kataru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napustio je staru damu nakon pet godina, a navijači su žalili jer su znali da su ostali bez velikog borca i čovjeka koji je uvijek bio na prvoj liniji obrane. To nije previše brinulo čelnike Juventusa jer je Mandžo bio označen viškom, ispred njega su bili Higuain, Ronaldo, Dybala i Bernardeschi. Ali kada navedena četvorka zakaže, pojavi se kriza. A to je ono što je pogodilo staru damu u proteklih nekoliko tjedana.

Mnogi navijači smatraju da klubu u ovome trenutku fali ono što hrvatski nogometaš posjeduje, a to je borbenost, I očito su tek sad shvatili da Juventus nije isti bez njega.

- Zašto se Juve odrekao Mandžukića? To se mora naglasiti. Ne znam tko je kriv za takvu odluku, ali pogriješili su. Postoji konfuzija u ovoj momčadi - rekao je Francesco Graziani, bivši nogometaš Rome. Fiorentine i talijanske nogometne reprezentacije, čovjek koji je igrao na sličan način kao i naš nogometaš.

Mnogi su prigovarali Sarriju zbog ignoriranja Mandžukića, klub ga je podupirao, a tada su rezultati bili solidni pa nije bilo razloga za brigu. No sada se pojavila kriza u Torinu, izgubili su od Lyona u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a zakomplicirali su si život i u Serie A gdje su pali na drugo mjesto s dva boda zaostatka za Lazijem koji ima i utakmicu više.

No najviše brine ta neuvjerljiva igra, a to je zapravo ironija obzirom na količinu kvalitete koju posjeduje ova momčad. I sam Cristiano Ronaldo izgleda deprimirano i nervozno u takvom sustavu gdje praktički sve padne na njegova leđa. Neko vrijeme ih je vukao, ali pitanje je do kada...

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 04.03.2020.

    Ciccio Graziani se uvijek vrti po novinama, tabloidima i raznim kanalima. U trenerskoj karijeri je napravio veliko nula ali uvijek ima neke argument, protiv svih i protiv svega. To je kao i s.pak, svako ga ima...

  • 04.03.2020.

    Sarri se pokazao kao smijesan trener, ostat ce zapamcen jedino po 4 kutije cigareta. Upropastio je takav dominantan klub kao Juventus, to moze samo neznalica par exelance

  • Dr.Gonzo. 04.03.2020.

    jbg sad necemo plakat godinama zbog toga … Mandzo je svoje posteno odradio, cak I vise od toga, a uprava kao I svaka samo gleda pare I nista drugo. Bilo mi je jako drago gledati ga u dresu Juventusa, pogotovo kada su na terenu jos bili Pjaca i Pjanic, uvijek se borio I bio primjer drugima. Puno vise ce on faliti Hrvatskoj reprezentaciji nego Juventusu, Hrvatska nikada vise nece imati takvog borca I ratnika na terenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare