To je to što me zanima!

Zašto se Lovren oprostio samo mjesec dana prije okupljanja?

Zlatko Dalić ne odriče se olako svojih senatora što znači da je ova odluka bila isključivo Lovrenova, međutim vjerojatno joj je kumovao dogovor igrača s novim/starim klubom Lyonom
Vidi originalni članak

Dejan Lovren (33), igrač Lyona te osvajač brončane i srebrne medalje na svjetskim prvenstvima danas se oprostio od hrvatske reprezentacije. Manje od mjesec dana uoči okupljanja 'vatrenih'...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska nogometna reprezentacija utakmicom protiv Walesa 25. ožujka započinje novi ciklus kvalifikacija za Europsko prvenstvo, u koji će ući sa samo jednim stoperom starijim od 25 godina.

Nekoliko je potencijalnih razloga za Lovrenov oproštaj, no doista je čudno da se na to odlučio manje od mjesec dana prije okupljanja 'vatrenih' i nekoliko mjeseci prije Final Foura Lige nacija na kojem bi 'vatreni' mogli osvojiti prvi trofej u svojoj povijesti.

Zlatko Dalić ne odriče se olako svojih senatora što znači da je ova odluka bila isključivo Lovrenova, međutim vjerojatno joj je kumovao dogovor igrača s novim/starim klubom Lyonom za koji je potpisao ovog siječnja.

HRVATSKA REPREZENTATIVKA Novi potresi u Turskoj, javila se hrvatska nogometašica s Cipra: Ljudi, upravo smo ga osjetili EKSKLUZIVNO Sosa: U sefu čuvam brončanu medalju i dres Lionela Messija!

- Da budem potpuno otvoren, jednom sam čak i razmišljao otići prijevremeno od vas. J***, mladost-ludost, nisam imao previše strpljenja sa sobom - između ostalog stoji u Lovrenovom oproštajnom pismu.

Otišao je tako Lovren koji se često znao naljutiti na pitanja novinara o umirovljenju, a hrvatska reprezentacija tako je ostala na samo sedam igrača iz čuvene generacije koja je osvojila povijesno srebro u Rusiji 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • andro1410 24.02.2023.

    Dao je ostavku jer rastu kritike na njega, realno bolji nece vise biti. To sto je uradijo je fenemenalno u karijeri i kapa do poda. Plus je imao ajmo reci onaj skandal sa pjesmom u kavani. Francuzi su ga razapeli a ovi nasi nista nisu bili bolji. Imamo talente koji cekaju na minutazu, primjer Sutalo koji je vec sada spreman uz Joska da drzi nasu odbranu. Mislim da je potpuno napravijo sve ispravno. Dalic za to zna vec sigurno ranije , nije Dejan toliko bezobrazan da mu je tek sada javijo prije nego sto je za javnost napisao. Dalic vec ima zamjenu i vec ce se to vidit u kvalifikacijama za Euro. Nema briga za nasu Ekipu. Falit ce nam njegova energija i iskustvo ali mladi rastu iz dana u dan i imamo godinu dana stvorit zamjenu.

  • Rosa56 24.02.2023.

    Svemu dode kraj, Lovren se umorio I pusta made da se bore, hvala my za sve , bio I ostati ce srce,,, Vatreno,,, ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • BILA BOJA JE BOJA 24.02.2023.

    Lovren hvala ti za sve. Falit ces nam na travnjaku, svlacionici i van toga. Bija si dusa koja reprezentacije. Sritno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare