To je to što me zanima!

'Zašto smo loši? Pa naši igrači prečesto vode ljubav s curama'

Steaua ima osam bodova manje od Cluja kojeg vodi Dan Petrescu, gazda Steaue zna u čemu je problem: Petrescu igračima dozvoljava da supruge i djevojke vide samo jednom tjedno
Vidi originalni članak

Steaua je najveći rumunjski i jedan od najvećih klubova istočne Europe. Rusija i Ukrajina su divovi za Rumunjsku, ali nemaju Ligu prvaka, a Rumunjska ima. Steaua je 1986. u finalu u Sevilli nakon penala pobijedila Barcelonu i ušla u povijest. Danas... Ovo danas je sjena nekadašnje velike Steaue.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rumunjski div je tek četvrti u prvenstvu, velikih osam bodova kasni za vodećim Clujom, a klupski predsjednik Gigi Becali poznat je kao 'bukureštanski Mamić' i o svemu, pa i o posrtanjima prve momčadi, ima specifično mišljenje.

Becali rijetko ima mišljenje koje zadrži za sebe pa i svoju najnoviju procjenu izrekao pred kamerama i mikrofonima:

- Zašto loše igramo? Zato što naši igrači prečesto vode ljubav sa svojim djevojkama. Zbog seksa, eto zašto nam ne ide! - stručna je procjena Gigija Becalija.

- Cluj je na vrhu zato što Dan Petrescu to tamo drži pod kontrolom i igračima dozvoljava da samo jednom tjednom vide supruge i djevojke pa se ni ne mogu iscrpiti seksom - zaključio je Becali.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • komentator__Luka 26.02.2020.

    onda nek s dečkima

  • Kapo 26.02.2020.

    Ja sam se par puta “testira” i znam odnosno siguran sam 100% dan prije utakmice ako se seksas da utječe na izvedbu na terenu negativno. Osjećaš se težak,spor i sve ti je teško.

Komentiraj...
Vidi sve komentare