To je to što me zanima!

Zašto u Realu odugovlače? CR čeka ugovor do kraja karijere

Zarađuje manje od Messija i Neymara, a želi li klub doista da Cristiano u Madridu završi karijeru, vrijeme je za novi ugovor. Ovaj mu traje do 2021., a Ronaldo namjerava igrati još koju godinu poslije toga
Vidi originalni članak

Čim je započeo prijelazni rok, odmah su krenule i priče španjolskih i engleskih tabloida kako Cristiano Ronaldo želi otići iz Reala za 100 milijuna eura.

Problem je, tvrde, što još nije produljio ugovor. Ronaldo je zadnji ugovor za Real potpisao 6. studenoga 2016. i taj vrijedi do 2021. za 24 milijuna eura neto po sezoni.

To znači da ga ugovor veže do 36. godine. Najveći rivali Messi i Neymar zarađuju oko 40 milijuna godišnje.

Icardi bi u United, Milan želi Dembelea, Bayern doveo američku zvijezdu

"Volio bih karijeru završiti u Realu, ali to ne ovisi o meni nego o klubu. A na špekulacije ne odgovaram, ja govorim na terenu", rekao je nakon osvajanja klupskog SP-a.

Brzo je odgovorio predsjednik Florentino Perez:

"Cristiano ima ugovor do 2021. godine, i ja bih volio da završi karijeru kod nas."

Sam je Ronaldo više puta rekao da želi igrati do 40. godine. A kako su neke ReaIove ikone dulje bile u klubu (Puskas do 39., Di Stefano je zadnju odigrao s 37 godina i 11 mjeseci, Gento s 37 i sedam mjeseci...), možda produljenje ugovora (uz još bolje uvjete) i jest prioritet za Real.

"Volio bih da se to obavi čim prije, za nas je ključno da Cristiano ostane do kraja karijere", rekao je Zinedine Zidane.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Josip Joe Milovich 02.01.2018.

    Vrime leti legendo, sa 33 nisi više isplativ kao sa 28... što je najgore čisto sumnjam da bi više netko bio od volje iskeširati velike novce za njega osim možda Kineza bez obzira na to što je još uvjek vrhunski igrač.

  • Matija1611 02.01.2018.

    Za 2 mjeseca će napuniti 33, a na isteku ugovora će imati 35 i ima placu od 20m ... bili bi glupi da mu daju sad još povišicu i nekakvo produženje jer i sad nista ne valja a sta će tek biti za 3-4 god ... bit će teret klubu ogroman a nikakve koristi neće biti od njega ... nema ni sad

  • nogofil 02.01.2018.

    Ja kao navijač Barcelone normalno želim da Barcelona dovede silno pojačanje, a odmah iza toga mi je želja da Ronaldo ostane u Realu po mogućnosti doživotno. Hajd pogodite zašto to želim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare