To je to što me zanima!

Zato ga navijači vole: Ronaldo ispunio želju hrabrom dječaku

Jedan navijač došao je uz teren tijekom utakmice Spursa i Juvea kako bi se slikao s Ronaldom, a zaštitari su odmah krenuli na njega. Vidjevši to, trener stare dame Maurizio Sarri odmah je otišao do zaštitara...
Vidi originalni članak

Tottenham je u prijateljskoj utakmici spektakularnim golom Harryja Kanea pobijedio Juventus 3-2, no priča utakmice opet je bio sjajni Cristiano Ronaldo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegovo ime često se provlači kroz etiketu razmaženka i egoista, no Portugalac svaki put pokaže da je to samo vanjska percepcija i da se zapravo radi o osjećajnom čovjeku, a naročito prema djeci. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu.

Jedan navijač došao je uz teren tijekom utakmice Spursa i Juvea kako bi se slikao s Ronaldom, a zaštitari su odmah krenuli na njega. Vidjevši to, trener stare dame Maurizio Sarri odmah je otišao do zaštitara i rekao im da puste dječaka pa ga zatim odveo kod svog idola. 

Dječak je bio presretan, ali pomalo i iznenađen potezom Sarrija. No iskoristio je priliku i slikao se s Cristianom, a onda je Portugalac oduševio reakcijom. Pozvao je malog navijača da sjedne kraj njega dok je imao ogroman osmijeh na licu te se rukovao s njim.

On je još jednom pokazao kolika je ljudina, a s malom sitnicom uljepšao je život ovom dječaku koji će ovaj trenutak sigurno pamtiti zauvijek. Portugalcu minuta, a navijaču za cijeli život.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Joker123 22.07.2019.

    G. O. A. T.

  • 22.07.2019.

    Frodini fanovi na aparatima hahaha 1, 2, 3 kreni

  • 22.07.2019.

    I zašto je mali hrabar?

Komentiraj...
Vidi sve komentare